Secretcv'den yarışma rezaleti!

Secretcv, facebook üzerinden bir yarışma düzenliyor. Yarışmadan kısaca bahsedeyim: hazırlanan bir uygulama, sizin hesabınızda bulunan arkadaşlarınızdan çeşitli bilgiler elde ediyor ve bu bilgileri size soru olarak yöneltiyor. Şu arkadaşının ilişki durumu nedir, şu arkadaşın ne mezunu, şu arkadaşın nerede yaşıyor gibi basit sorular soruluyor. Ayrıca doğum tarihi ve burç gibi zor sorular da var.


Arkadaşlarımı tanıdığım konusunda oldukça iddialıyım. Yarışmaya ben de katıldım ve yaklaşık 30 küsür soruyu doğru cevaplayıp 736 puan aldım.

İlk 4 günün de lideriydim.



Daha sonra listede hiç ismi bulunmayan birisi çıkıp yaklaşık 50'den fazla doğru cevap vererek 1142 puan aldı. Listedeki diğer isimlerin puanlarına bakarsanız bunun ne derece zor olduğunu anlarsınız.


Bu arkadaş bu puanı aldıktan sonra uygulamaya bir haller oldu:

-Uygulama açılmamaya başladı.
-Uygulama tekrar açıldığında belli bir sorudan sonra donmaya başladı. Kaç defa uğraştıysam 5. soruyu geçemedim mesela.


-Burçlar yanlış olarak hesaplandı, önceden doğruydu. Arkadaş o puanı aldıktan sonra olmaya başladı ne hikmetse! Yanlış diyorum çünkü kendi cevaplarımın doğruluğunu da defalarca kontrol ettim.
-Bu aksaklıklar günlerce sürdü ve hiçbir müdahale yapılmadı.
-Durumu mesaj olarak bildirdiğimde hiçbir cevap alamadım.


-Aksaklıkları sayfada yorum olarak belirttim, yorumumu cevapsız bıraktılar.


-Ortada bir sahtekarlık olduğuna dair yorum yaptım, yorumumu sildiler.
-Ve bugün... Kazananı açıkladılar.


-Yarışma tamamlandıktan sonra uygulama ile ilgili sıkıntı başka kullanıcılar tarafından da dile getirildi. Sıkıntı bende değilmiş yani. Uygulamadaki sorunlar ile ilgili yapılan bazı yorumlar ise silinmiş.


-Tam üstteki fotoğrafı ekledim, sonra baktım ki o yorumu da sildiler!


Sosyal medyada kampanya/yarışma düzenlenir, pek çok kurum bunu başarı ile yürütüyor.

Bunu yaparken de kullanıcı kazanmak, markanın itibarını arttırmak gibi amaçlar edinilir.

Secretcv, olayı çok yanlış anlamış. Buradan kendilerini KINIYORUM!

mustafa arslan, secretcv, itibar yönetimi, facebook yarışma, ipad kazan, secretcv içli dışlı, sosyal medya yarışma, insan kaynakları, hediye kazan, kampanya

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. valla haklısın 1 haftadır oynamaya çalışıyorum ya açılmıyo yada bi kaç sorudan sonra donuyo bende yetkililere bildirdim fakat kaideye alan olmadı sonrasında twiterdan yazdım sorun olduğunu bana yaşadığınız sorunun ekran görüntüsünü yollayın yardımcı olalım dediler görüntüyü alıp yolladım bana yetkililere ilettiklerini kısa süre içerisinde sorunu düzelteceklerini söylediler. ama değişen hiçbişey yok. söylediğin gibi oyun kolay gibi gözüksede aslında zor en son bugun bakmıştım puan listesine 1. sırada sen vardın ama kazanına açıkladıklarında şaşırdım ismi listedede yoktu. bi kampanyayı bile adam akıllı beceremiyorlar.senin düşencene tamamen katılıyorum resmen kandırılıyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapacak bişey yok maalesef :( yaptıkları çok ayıp. baya oturup burç falan çalışmıştım. kandırıldık resmen. zamanımız çalındı.

      Sil
  2. Bir zamanlar üyelere bir şeyler de satmaya çalışmışlardı. Şu an daha ilginç bir diğer konu var. Pegasus verdiği ilanlara müraccat için 15 lira para istiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyleymiş o. pegasus'ta nefes almak bile paralı olacak sanırım. ben öyle saçma bir uygulama görmedim daha önce... yani aslında bir stk yapıyordu ama o da bağış olarak alıyordu. üstelik onu da yemek ve ulaşım masrafı olarak kat kat fazlaca geri veriyordu.

      Sil

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.