Bana Sevmeyi Anlat 2. Bölüm Fragmanı izle



Fox Tv'nin yeni dizisi Bana Sevmeyi Anlat'ın bu hafta yayınlanacak yeni bölüm tanıtımı sitemizde. Bana Sevmeyi Anlat'ın youtube'da yayınlanan 2. bölüm fragmanını izlemek için sitemizi ziyaret edin.

Çevresindeki kalabalığa rağmen bebeğinden başka kimsesi olmayan Leyla... Dost ve aşık bildiklerinin ihanetine uğrayan Alper... Ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet... Yaşam, Leyla ile Alper’i bir kaçış sahnesinde bir araya getirecek.

Başrollerinde Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ’ın yer aldığı Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği yepyeni dizi “Bana Sevmeyi Anlat” FOX’ta!

bana sevmeyi anlat 2. bölüm fotoğrafları
Bana Sevmeyi Anlat 2. bölüm fragmanı izle. FoxTv dizisi Bana Sevmeyi Anlat 2. bölüm tanıtımı izle youtube. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Bana Sevmeyi Anlat dizisinin bu haftaki bölümünde neler olacak? Bana Sevmeyi Anlat dizisinde yaşanacaklar neler? FoxTv Bana Sevmeyi Anlat 2. bölüm fragmanı izle. Bana Sevmeyi Anlat 2. bölüm tanıtımı seyret.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.