İnternetten Video İndirme Yöntemleri

Televizyon izlemeye fırsatı olmayan ve dizi izlemeyi de seven bir insan olarak interneti çok sık kullanıyorum. Bugün pek çok diziyi yayıncı kanalın internet sitesinden (atv, star, kanal d, trt, fox) ve  tvyo, netd, ve küre tv gibi platformlardan ücretli veya ücretsiz izleyebilirsiniz.

Ama siz de benim gibi bilgisayarıma indirip canım istediğim zaman, kesintisiz bir şekilde, rahat rahat izlemek istiyorum diyorsanız youtube, dailymotion, vk, mail.ru gibi platformları kullanmak durumundasınız. Çünkü yukarıda bahsettiğim platformlardan video indirmek, kullandıkları medya oynatıcısından dolayı biraz zor. Bunun nedeni ise basit: yayıncılar, videoların sadece kendi platformları üzerinden izlenmesini istiyorlar.

video indirme yöntemleri


Ama bu bizim işimize pek gelmiyor. Videolar indirilebilir ve yüksek kalitede olsa eminim herkes yasal olan bu yöntemi kullanırdı. Bu durum yayıncılar için yeni bir gelir kapısı bile doğururdu. Nasıl mı? Videolara reklam ekleyerek tabi ki. Yasal olmayan platformların videolara reklam aldığına çok kez şahit oldum. Ama şaşırtıcıdır ki, videoların kullanım hakkını elinde bulunduran kanallar bu yönetimi değerlendirmiyorlar.

Onların kendi tasarrufudur diyelim, kendi işimize bakalım ve bize en uygun olan yöntemleri kullanmaya devam edelim.

İnternetten video indirirken kullandığım, bildiğim yöntemleri derledim ve insanlık namına paylaşmaya karar verdim. Umarım işinize yarar. Benim size tavsiyem ise Internet Download Manager veya programsız indirme yapabildiğiniz internet sitelerini kullanmanızdır. Seçim sizin.

İnternet siteleri aracılığı ile, programsız olarak internetten video indirme


Bu tarz sitelerin çalışma prensibi çok basit. Bilgisayarınıza hiçbir program kurmuyorsunuz, sadece izlediğiniz videonun linkini kopyalayıp bu sitelerde yer alan kutuya yapıştırıp indir (download) diyorsunuz. Kısa bir sürede videoyu tarayıp tanımlarlar, daha sonra size videonun kalitesi ve formatına göre indirme linklerini sıralarlar. Dilediğinizi indirebilirsiniz... Bu tarz sitelerde çalışma prensibi aynı olmakla birlikte aralarında bazı farklılıklar vardır ve hangi sitelerden indirme yapabildikleri farklılık gösterir. Size birkaç tanesini veriyorum.

Savefrom ile video indirme: Dili İngilizcedir. Popüler video sitelerinin çoğunda çalışır. Kullanımı ise 2 türlüdür. Dilerseniz siteye girip kutuya link yapıştırarak indirebilirsiniz. Dilerseniz de youtube'da izlediğiniz linkin başına "ss" koyabilirsiniz.

Yani http://www.youtube.com/watch?v=8jjg7pcapSY şeklindeki link http://www.ssyoutube.com/watch?v=8jjg7pcapSY şekline gelecek. Kısa bir tanıma sürecinden sonra size videonun kalitesi ve formatına göre indirme linklerini sıralayacaktır. Dilediğinize tıklayarak indirebilirsiniz.

Clipconverter.cc ile video indirme: Dili Türkçe. Linki kutuya yapıştırıp "devam" diyorsunuz. Size indirebileceğiniz formatları sunuyor. Dilerseniz online olarak format dönüştürme işlemi de yapabiliyorsunuz.

Dirpy ile video indirme: Dili İngilizcedir. Youtube, Vimeo, Dailymotion ve Soundcloud üzerinden video ve ses dosyası indirebiliyor. İzlediğiniz videonun linkini kopyalayıp sitedeki alana yapıştırma şeklinde çalışıyor.

Fullsongs ile video indirme: Dili İngilizce. Youtube'da izlediğiniz videoları mp3 olarak indirebilmenizi sağlıyor. Linki kutuya yapıştırıyorsunuz.

Offliberty ile video indirme: Dili İngilizce. Linki kutuya yapıştırıp "off" butonuna basıyorsunuz. Kısa bir taramadan sonra mp3 ve video indirme linkini veriyor. Diğerlerinden farklı olarak, video format ve kalitesini seçme imkanı sunmuyor. İndirme yapabildiği site sayısı ise az. Mesele Dailymotion'dan indirme yapamıyor.

ücretsiz program tamindir


İnternetten video indirme programı kullanarak video indirme

Bu tarz programlar sadece video indirmek için üretilmişlerdir. Piyasada bunlardan çok fazla var. Boyutu düşük, ücretsiz bir program indirmenizi tavsiye ederim. Hepsinin özellikleri hemen hemen aynıdır. Dil desteği, arayüz tasarımı ve indirme yapabildiği site çeşitliliği bakımından birbirlerinden ayrılırlar. Tamindir.com'da en fazla indirilenleri söylüyorum size.

Free Youtube Download ile video indirme: Türkçe dil desteği var ve programı kullanmak ücretsiz. İstediğiniz Youtube kanalının/kullanıcısının/listesinin videolarını toplu olarak indirebiliyorsunuz; indirme geçmişini kaydediyor; video kalitesini ayarlayabiliyor.

Freemake Video Downloader ile video indirme: Türkçe dil desteği yok. Kullanımı ise ücretsiz. Videonun kalitesini ve formatını belirleyebiliyorsunuz. Youtube dışında Facebook, Vimeo, Metacafe, Dailymotion gibi pek çok platformdan da video indirebilirsiniz.

aTube Cather ile video indirme: Türkçe dil desteği var ve kullanımı ücretsiz. Hemen hemen tüm popüler video paylaşım sitelerinden video indirebilirsiniz. Videonun kalitesini ve formatını belirleyebilmeniz mümkün. Şık bir arayüze sahip.

VideoGet ile video indirme: Türkçe dil seçeneğine sahip ve kullanımı ücretsiz. 150'den fazla video paylaşım sitesinden video ve müzik indirebilirsiniz. Videonun kalitesini ve formatını belirleyebilmeniz mümkün.

Ashampoo Clip Finder HD ile video indirme: Türkçe dil desteği var ve kullanımı ücretsiz. Bu program aracılığı Youtube, Vimeo, Dailymotion gibi 15 tane video paylaşım sitesinden hd olarak video arayabilir ve indirebilirsiniz. Format dönüştürme özelliği de mevcut. Başarılı bir arayüzü var.

İnternetten dosya indirme programı kullanarak video indirme


Bu tarz programlar internetten yapacağınız dosya indirme işlemlerini yönetmek ve hızını arttırmak için kullanılır. Resim, belge, video ve müzik dosyalarını kolaylıkla indirebilirsiniz. Özellikleri hemen hemen aynıdır. Normal indirmeye göre 3 ile 5 kat arasında hız avantajı sağlar. İndirme işlemini durdurup daha sonra kaldığı yerden devam edebilirsiniz. Hemen hemen bütün video paylaşım sitelerinden kolaylıkla video indirebilirsiniz. Rapidshare ve Megaupload gibi sitelerden yapacağınız indirme işlemlerini basitleştirmenize de yardımcı olurlar. Kullanım prensipleri hemen hemen aynıdır. Tarayıcınızla uyumlu çalışırlar. Kalitelerini etkileyen ise indirme hızları ve kullanım kolaylıklarıdır. Birkaç tanesini listeliyorum, dilediğinizi indiriniz.

Internet Download Manager (idman) ile video indirme: Türkçe dil desteği var ve programı kullanmak ücretlidir. Program 30 günlük deneme sürümü ile kurulur. Bence en iyisidir. (Internet Download Manager'in nasıl kurulacağını ve nasıl dosya/video indireceğinizi öğrenmek için buraya bakabilirsiniz.)

J Downloader ile video indirme: Türkçe dil desteği var ve kullanımı ücretsiz. (JDownloader ile nasıl video indirilir öğrenmek için buraya bakabilirsiniz)

Orbit Downloader ile video indirme: Türkçe dil seçeneği mevcut ve kullanımı ise ücretsiz.

Download Accelerator Plus ile video indirme: Türkçe dil desteği var ve kullanımı ücretsiz

program ile video indirme


Tarayıcınıza yükleyeceğiniz eklentiler aracılığıyla internetten video indirme


Bu yöntemin kullanımı çok kolaydır fakat eklenti tarayıcınızla uyumlu olmayabilir. Ayrıca tarayıcınızda yapacağınız güncellemeler sonralarda eklentinin çalışmasında sıkıntılara sebep olabilir. Ayrıca her tarayıcıya uygun bir eklenti bulmak da sıkıntılıdır. Genelde youtube üzerinden indirme yapabilen eklentiler mevcuttur. Ben piyasada olanları söyleyeyim, size uygunu varsa buyurun tepe tepe kullanın.

Kwizzu ile video indirme: Yandex Bowser hariç diğer tarayıcılara uygun eklentisi mevcut. Her sürümde çalışmayabilir. Nasıl kurulum yapacağınıza ilişkin sayfasında fotoğraflı anlatım yapmışlar.

Video Download Helper ile video indirme: Mozilla tarayıcılarda çalışıyor.

Easy Youtube Video Downloader ile video indirme: Mozilla tarayıcılarda çalışıyor.

YouTube5 ile video indirme: Safari tarayıcılarda çalışıyor.

Pvd Suite ile video indirme: Internet Explorer ile çalışıyor.

Video Download ile video indirme: Internet Explorer ile çalışıyor.

Cep Telefonu ile Video İndirme

TubeBox ile video indirme: iOS işletim sistemlerinde çalışıyor. Youtube ve Dailymotion üzerinden Iphone ve Ipad'inize indirme yapabilirsiniz.

TubeMate ile video indirme: Android işletim sistemlerinde çalışıyor. Youtube üzerinden video indirebilirsiniz. Dilerseniz mp3 olarak da indirme yapabiliyor.

WonTube ile video indirme: Android işletim sistemlerinde çalışıyor. Youtube üzerinden video indirebilirsiniz.

Benden bu kadar. Kuru bir teşekkürü çok görmezsiniz umarım. Daha önceki blogumda benzer bir yazı paylaşmıştım ve onlarca mail alıyorum yardım isteyen. Teknik bir aksaklık yaşarsanız eğer başka bir yöntem kullanınız efendim. Maalesef teknik destek vermiyorum kimseye.

İyi video indirmeler. :)

mustafa arslan, internetten video indirme, izlediğimiz videoları nasıl indiririz?, video indirme yöntemleri, video indirme teknikleri, video indirme programı, video indirme sitesi, kolay video indir, internetten video nasıl indirilir, türkçe video indirme programı, ücretsiz video indirme, basit video indir, tek parça video indir, vidyo indir, dizi indir, tek parça dizi indir, internetten film indir, netten dizi indir, internetten dizi indir, internetten nasıl film indirilir, hd video indirme programı, yabancı dizi indir, internetten yabancı dizi izle indir

Yorum Gönder

40 Yorumlar

  1. çok teşekkürler, çok yardımcı oldu :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir yazı olmuş, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Sağolun çok işime yaradı

    YanıtlaSil
  4. LİG TV, Ntvspor-dan video indiremiyorum..
    şu konuda lütfen bana yardımcı ol..
    ne yapmam lazım..#

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. facebook'tan cevap vermiştim ama ne oldu yapabildin mi, işe yaradı mı söylediğim yöntem?

      Sil
  5. Lig tv ve ntvspor-dan olmuyo.. ama buluncaya kadar uğraşçam.. benim için çok önemli..#

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umudunu yitirme. bulursan bize de haber ver ama :)

      Sil
    2. flash player ı devre dışı bırakarak ntvspor dan olur idm ile bilginize

      Sil
  6. teşekkürler bu detaylı derlemeye :) Bora

    YanıtlaSil
  7. Program olarak bir çok yerde var fakat web olarak benim kullandığım tek yer var, http://youtubevideosearch.net/ bu siteden, youtube araması yapabiliyorum, Youtubedeki videoları izleyebiliyorum ve + olarak youtubeden video indiriyorum hemde direkt olarak. umarım işinize yarar. Hayırlı günler.

    YanıtlaSil
  8. mustafa bey kanal d den dızının bır partını ındırmek ıcın tam olarak hangı programı kullanmam gerekıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef burada verdiğim yöntemlerden hiçbirisi bahsettiğiniz siteden ve benzerlerinden video indiremiyor. bu yöntemler sadece açık olarak paylaşılan platformlardan video indirir...

      ancak bahsettiğiniz türden siteler gelende videolarını korumak için benzer yöntemleri kullanırlar. o yüzden size şurada bahsedilen yöntemi tavsiye ederim. umarım işinize yarar. >>

      http://noobblog.site11.com/?p=1

      Sil
  9. Program olarak bir çok yerde var fakat web olarak benim kullandığım tek yer var, http://youtubevideosearch.net/ bu siteden, youtube araması yapabiliyorum, Youtubedeki videoları izleyebiliyorum ve + olarak youtubeden video indiriyorum hemde direkt olarak. umarım işinize yarar. Hayırlı günler.

    http://youtubevideosearch.net

    YanıtlaSil
  10. ben bir dershane sitesındeki konu anlatım videolarını indirmek istiyorum hangi programla mümkün olur acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. videonun türüne bağlı. ben zamanında korfezvideo'dan internet download manager (idman) aracılığı ile video indirmiştim. pekçok siteden yine aynı program aracılığı ile video indirebilirsiniz. en iyisi o.

      Sil
  11. dizi indirebileceğim bi site var mı ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne tarz diziler aradığınıza bağlı. vk.com, youtube, mail.ru, dailymotion, vimeo gibi sitelerde yayınlanan videoları yukarıda verdiğim yöntemleri kullanarak indirebilirsiniz...

      tabi youtube çoğu diziyi yasal haklardan dolayı siliyor. vk.com veya mail.ru gibi siteleri kullanan yerleri aramanızı tavsiye ederim.

      sadece vk.com kullanan ve videoları tek parça olarak yayınlayan bir yer biliyorum mesela. >>>

      http://tekparcahddizifilmizle.blogspot.com.tr/

      Sil
  12. ben http://www.kure.tv/dizi/1380-otesiz-insanlar/bir-ben-bir-de-solgun-karanfilleri-sarki-otesiz-insanlar-8-bolum/8-Bolum/144567/ bu videoyu indirmek istiyorum ama indiremiyorum ya nasıl indirebiliceğimi söyleseneniz yada indirip bana linkini atsanız çok makbule geçersiniz şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mp3 olarak bilgisayarınıza nasıl indirebileceğinizi anlatıyorum, umarım işinize yarar.

      şu linkte bölüm videosu var. http://www.youtube.com/watch?v=iTkWSd5_xJg

      önce: linke tıklayarak şarkının dizide hangi süreler arasında yayınlandığını bulun.

      daha sonra: http://dirpy.com/studio/iTkWSd5_xJg linkine tıklayarak şarkıyı indireceğiniz sayfaya gelin.

      Linke tıkladığınızada videoyu sayfada görürsünüz. Size doğrudan linkini verdim.

      Bu sayafada Record Audio bölümünde "from" kısmına yukarıdaki linkte yer alan bölüm videosunda şarkının başlangıç zamanını yazın. "to" kısmına da bitiş zamanını yayın (örneğin; 1:20:05 ile 1:22:03 gibi) Sonra mavi renkteki "record audio" butonuna basın.

      butona bastığınıza şarkının indirilmeye başlandığı ve biraz beklemeniz gerektiği uyarısını alırsınız. bağlantı hızınıza göre kısa bir süre içerisinde inmeye başlayacaktır.

      kolay gelsin.

      Sil
    2. BOŞİŞLER MÜDÜRÜ : paylaşımın hiç te boş değil çok yardımcı oldu sağ ol

      sadece mp3 olarakmı indirebiliriz flv mp4 indirebilecekmiyiz. teşekür.

      Sil
    3. rica ederim... bahsettiğiniz formatlarda sadece videonun tamamını indirebilirsiniz. onun için yukarıdaki yöntemlerden herhangi birisini kullanabilirsiniz...

      bu örnekte olduğu gibi uzun bir videonun içerisinden sadece belli bir bölümü almak isterseniz videonun tamamını indirip internetten bulabileceğiniz herhangi bir "video kesme" programı ile işinizi görmenizi tavsiye edebilirim ancak. veya bilgisayar ekranından kayıt yapan video oluşturma programları var, o da olabilir. her ikisi de baya zahmetli...

      daha kolay bir yöntem varsa da ben bilmiyorum.

      belki yanıtlayan birisi çıkar

      Sil
  13. netd'den nasil video indire bilirim?Lutfen yardim edin :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çalışan bir yöntem bulamadım maalesef. belki yardımcı olabilecek birisi çıkar.

      Sil
  14. Selamlar, bilgileriniz için çok çok teşekkürler.
    Vimeo'da bir kayıt var, açarken şifre soruyor. Şifresini de biliyorum ancak önerdiğiniz yollar ile şifreli bir dosyayı indiremiyorum. Ne önerirsiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam. İnternet siteleri aracılığı ile şifreli dosyaları indirilmiyor. Hatta paylaşanın hesabı kapalıysa facebook gibi sitelerdeki videoları da indiremiyoruz. Ama program aracılığı ile indirebilirsiniz diye biliyorum. En azından facebook videosunu o şekilde indirmiştim ben.

      İnternet Download Manager'ı denediniz mi? Ayrıca burada listelemedim ama sadece vimeo'dan video indiren programlar da var. tamindir'de bulabilirsiniz.

      Sil
  15. PEKİ YASAK MI BU ŞEKİLDE İNDİRMEK YANİ SS KOYARAK?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla internetten herhangi bir şey indirmek yasak değil, telif hakkı olan bir içeriği hak sahibinden izinsiz olarak paylaşmak yasak.

      Sil
  16. Hocam ben web.tv yi indiremiyorum.Bir sürü proğram denedim olmuyor.Web tv yi indirebilen var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba. sizin için web.tv'den nasıl video indirebileceğinizi anlatan bir yazı hazırladım. umarım herkes için faydalı olur.

      http://bosislermuduru.blogspot.com.tr/2014/11/programsiz-olarak-internet-tarayicisi-araciligi-ile-video-indirme-yontemi.html

      Sil
  17. Başvuru vidmate kullanıyorum. Bu video indirmek için en iyi uygulama olduğunu düşünüyorum

    YanıtlaSil
  18. çok güzel oldu bu teşekkürler video indirme programı harika

    YanıtlaSil
  19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  20. https://bankaekonomi.net/acil-para-lazim-kredi-cekemiyorum-2017/

    işime yaradı. teşekkürler

    YanıtlaSil
  21. https://onedio.com/haber/en-iyi-13-youtube-mp4-donusturucu-ve-video-indirme-servisi-814237 teşekkürler çok faydalı oldu

    YanıtlaSil
  22. İnstagram video indirmek mi istiyorsun? Tıkla instagram video indir :  instagram video indir

    YanıtlaSil
  23. Internetten Video Indirme Yöntemleri >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Internetten Video Indirme Yöntemleri >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Internetten Video Indirme Yöntemleri >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK VG

    YanıtlaSil

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.