Nurhan Damcıoğlu'nun En Güzel Kantolarından Bir Derleme Yaptım

Yıllardır bir Nurhan Damcıoğlu fırtınasıdır gidiyor. Filmlerde, dizilerde, yarışma ve eğlence programlarında; gündelik hayatta gösterilerde... Kısacası her yerde rastlamanız mümkün.

Özellikle Ramazan ayında dizilerde pek sık görürüz. Eski Ramazanların yad edildiği bölümde, bazen sahneye bizzat kendisi çıkar Nurhan hanım, bazen de dizi oyuncuları sergilerler hünerlerini.

Herkes severek izliyor ki yıllardır vazgeçilmezimiz oldu, bize geçmişi hatırlatan bir efsane haline geldi. Bize kantoları sevdiren Nurhan Damcıoğlu'nun bir başka unutulmazı da Avrupa Yakası dizinde oynadığı Azamet Yenge karakteri oldu.

Kendisini daha yakından tanımak isteyenler Hülya Avşar ile yaptığı söyleşiyi (1. kısım, 2. kısım) şeklinde izleyebilirler. Nurhan Damcıoğlu ile ilgili 5 dakikalık kısa belgeseli ise şu linkten izleyebilirsiniz.

Meraklısı için, Nurhan Damcıoğlu kantolarından bir derleme yaptım. Keyifli izlemeler.

Bu Bekarlıktan Bıktım Usandım (Evlilik Düeti)


Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezidir. Alternatif olarak aklıma ilk gelen ise Cem Yılmaz ve Demet Evgar'ın Yahşi Batı filmindeki performansı oldu, şu linkten izleyebilirsiniz. Çiçek Taksi dizisinde Bekir Aksoy ile Melda Arat Mutu'nun performasını şu linkten; Bir Şarkısın Sen'in bücürükleri Berna ile Berkan'ın performansını şu linkten; Nurhan Damcıoğlu'nun bu sefer de Huysuz Virjin ile olan performansını şu linkten izleyebilirsiniz.






Yangın Var



Bana kalırsa kanto denilince ilk akla gelendir. Alternatif olarak Nurhan Damcıoğlu'nun Leyla ile Mecnun'a konuk olduğu ve ekiple yaptığı muhteşem performansı şu linkten izleyebilirsiniz. Ayrıca Bir Şarkısın Sen'in fındık kurdu Berna'nın performansını şu linkten izleyebilirsiniz.



Çak Çak Çak (Kafadar)





Osman Kantosu


Nurhan Damcıoğlu'nun Osman Kantosu ile ilgili bir şöyle bir performansı var, onu da izleyiniz.





Çapkınım Hovardayım


Gece kulüplerinin olmazsa olmaz parçasıydı bir dönemler. Halen de çalmaya devam ediyor, eskisi kadar olmasa da. Dolayısıyla söylemeyen yoktur. Pek çok uyarlamasını bulabilirsiniz ama Beyazıt Öztürk'ün söylediğini izlemenizi tavsiye ederim. Şu linkte bulabilirsiniz. Bakalım beğenecek misiniz.




Arabacı Kantosu





Fındık Kurdu


Alternatif olarak büyük usta Müzeyyan Senar'ın performanısı şu linkten izlemenizi tavsiye ederim. Bir de Filiz Akın'ın bir filminde (Fadime Cambazhane Gülü olduğunu tahmin ediyorum ama emin değilim) Nurhan Damcıoğlu'nun sesini kullanarak yaptığı bir performansı var, onu da şu linkten izleyebilirsiniz. Bu arada Filiz Akın kendisi de şarkı söylemiş bir zamanlar, merak edenler şu linkten bakabilirler.



Koşa Koşa Coşa Coşa Geldim Dostlar Ben Bu Meydana





Katina


Aslında Huysuz Virjin ile özdeşlen bir eserdir. Huysuz'un performansını şu linkten dinleyebilir; şu linkten de izleyebilirsiniz (izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim). Fındık Kurdu Berna'nın performansını ise şu linkten izleyebilirsiniz.




Beyaz Gerdan





Arabaya Taş Koydum


Alternatif olarak Nermin Candan'ın performansını şu linkten; Melda Kuyucu Kılıç'ın performansını şu linkten; Mustafa Keser'in performansını şu linkten; Candan Erçetin ve Seçil Heper'in performansını şu linkten; Makbule Kaya'nın performansını şu linkten; Zeynep Altuntaş'ın performansını şu linkten izleyebilirsiniz.




Kaynana Gelin Kavgası





Çadırımın Üstüne Şıp Dedi Damladı



Bir Şarkısın Sen Berna'nın performansını şu linkten; İsmail YK'nın performansını şu linkten izleyebilirsiniz. Candan Erçetin'in performansını ise şu linkten dinleyebilirsiniz.




Yanlış Kapı Çaldın





Ben Kalender Meşrebim


Alternatif olarak Aylin Aslım ve Tayfası ile yeniden hayat bulduğu halini şu linkten; Eşref Vakti performansını şu linkten; Bir Şarkısın Sen Ceren performansını şu linkten izleyebilirsiniz. Ayrıca Nurhan Damcıoğlu'nun şu linkte, şu linkte, şu  linkte ve şu linkte farklı yorumları mevcut.




Bunlardan başka Nurhan Damcıoğlu'ndan Lüküs Hayat, Safinazım Ben Yanarım Dönerim, Mahallenin Kralıyım, Ağzı Burnu Ufacık, Kanamam, Diyemem Diyemem gibi pek çok eseri Hakkıcan Kahraman'ın YouTube sayfasında bulabilirsiniz, gerçekten güzel bir arşiv oluşturmuş. 

Kantodan bahsetmişken Huysuz Virjin'in Ajda Pekkan, Nükhet Duru ve Aşkın Nur Yengi'yi konuk ettiği programdan bahsetmemek olmaz. Şu linkten izleyebilirsiniz. Ayrıca Nurhan Damcıoğlu'nun Müzeyyen Senar ile birlikte Halit Kıvanç'a konuk olduğu programı da kaçırmayın derim. Onu da şu linkten izleyebilirsiniz.

İyi seyirler :)

mustafa arslan

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.