Nihat Hatipoğlu Bereketi

Nihat Hatipoğlu, ATV'den sahur ve iftar programları için 80 bin lira almış. Normal bir vatandaşa göre yüksek bir ücret tabi bu ve "hocam ne iş" diyebilirsiniz, demeyin! 

Bu ücret sanıldığı kadar yüksek değil. 80 bin liranın neden düşük olduğunu reytinglere bakarsanız anlarsınız... 


Sultanahmet Meydanından 30 gün boyunca günde 2 defa program yapan Nihat hoca bu süreçte reytinglerde hep en üstlerde oldu. Kadir Gecesinde ise 3 programla zirveye oturarak rekor kırdı. 

Performansını anlayabilmeniz için SBT Analiz tarafından yayınlanan reyting oranlarına göz gezdirebilirsiniz:

23 Temmuz 2013
30 Temmuz 2013
31 Temmuz 2013 
1 Ağustos 2013
2 Ağustos 2013
3 Ağustos 2013
4 Ağustos 2013


Muhteşem Yüzyıl'ın sadece Mohaç Meydan Savaşı sahnesinin (izlemek için tıklayınız) 500 bin liraya çekildiği ve Esra Erol'un transfer olduğu FOX'tan aylık 500 bin lira alacağı düşünüldüğünde Nihat Hatipoğlu'nun ATV'de neredeyse bedavaya program yaptığını anlarsınız.

Esra Erol'un performansını listeden rastgele seçtiğim 3 güne bakarak anlayabilirsiniz. Aynı listede Muhteşem Yüzyıl'ın oranları da mevcut.

1 Mayıs 2013
2Mayıs 2013
3 Mayıs 2013


Reyting oranları dışında hitap ettiği kesimin genişliği ve programın olumlu imajının kanala kattığı değeri de düşünürsek Nihat Hatipoğlu bu Ramazan ATV'ye ilaç gibi geldi diyebiliriz.

Yeri gelmişken, kendisini Kanal A'da program yaparken izlerdim. Formattan mı bilmiyorum ama kendisini o zaman daha daha sıcak bulurdum, sahurlarda vazgeçilmezimizdi. Bu programın o yıllara ait olduğunu tahmin ediyorum ama sanki biraz daha farklı gibiydi.

Sonrasında her sene farklı bir kanalda görür olduk, zamanla hoca siyasete de daha yakın durmaya başladı. Benim gözümde imajını biraz zedeledi bu durum. Ama hayran kitlesi de aynı oranda katlanarak arttı.

Yolu açık olsun diyelim. Kanallar açısından bakacak olursak Nihat Hatipoğlu her zaman kanala kazandıracak bir isimdir. Kanal yöneticisi olsam kesinlikle kaçırmazdım.

mustafa arslan, nihat hatipoğlu reytingleri, nihat hatipoğlu ile ramazan, nihat hatioğlu program, nihat hoca ne kazanıyor, nihat hoca ile iftar ve sahur

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Sitenizde vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim.
    iptv ile
    ilgili de sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.