Firmanızı Google Rehber'e kaydedin

image


İşletmeler için son derece faydalı bir Google hizmetinden bahsetmek istiyorum: Google Rehber.
Google'da bir firmayı arattığınızda size firma ile ilgili arama sonuçlarının yanı sıra firma bilgilerini de verdiğini görmüşsünüzdür.

Cem Yılmaz'dan aklımda kaldığı için "Faruk Eczanesi"ni aratıp örnek olarak size göstermek istedim.
Resimde gördüğünüz üzere ekranın sağ tarafında firma haritası ve ulaşım/iletişim bilgileri yer alıyor.

Bu yazıda, firmanız için benzer bir hizmeti nasıl edinebilirsiniz onu anlatacağım.

image



Buradan Google hesabımızla sisteme giriş yapıyoruz.

Giriş yaptıktan sonra karşımıza aşağıda gördüğünüz gibi bir sayfa çıkar. 

Bu sayfaya şirketinizin telefon numarasını girerek "işletme bilgilerini bul" butonuna basıyoruz. 
İpucu: İşletme girişi oluşturmadan önce hangi Google Hesabını kullanacağınıza iyi karar verin. İleride bu hesabı işletmenizdeki diğer kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz.
image

Hizmetle ilgili bilmeniz gereken bazı noktalar. Var. Öncelikle bu hizmet ÜCRETSİZDİR.

En önemli nokta olarak, sisteme giriş yapabilmeniz için bir google hesabı alıp şirket e-postası edinmeniz gerekir.

Ayrıca ilerleyen aşamalarda:
Gönderdiğiniz temel bilgilerin doğruluğundan emin olmak için, öncelikle işletme adresinize veya telefon numaranıza gönderilecek bir PIN'i girerek bu bilgileri doğrulamanızı istenir.
Son olarak: Kaydınızın onaylanması için kalite kurallarına uymanız gerekir. Buradan o kuralları öğrenip, formu ona göre doldurmanızı öneririm.

Bu hatırlatmaları da yaptıktan sonra diğer aşamalara geçebiliriz. 

Numarayı arattığımızda, kaydınız yoksa eğer -ki bu yazıyı okuduğunuza göre büyük ihtimalle yok- karşınıza kayıt sayfası çıkar.

Uydurma bir numara ile size bunu göstermeye çalıştım. Aşağıdaki resimlerden form için hangi soruların cevabını hazırlamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz...

Formu özenle ve yukarıdaki linkte verilen kurallara uygun bir şekilde doldurduğunuz taktirde firmanız onaylanacaktır.

image
image
image
image

mustafa arslan, google rehber, google rehber nedir, google rehbere nasıl kayıt olunur, google rehbere neden kayıt olmalıyız, google rehber faydaları nelerdir, google rehber nasıl kullanılır, 

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.