Hayvan Dostu Proje: Bir Kap Sevgi

image


sosyalsorumluluk.org sayesinde bir proje ile tanıştım. İsmi: bir kap sevgi.

Projenin amacı sokak hayvanlarına daha şefkatle yaklaşmamızı sağlamak. Proje, her gün görüp de umursamadığımız ve kötü şartlarda yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarına su ve yiyecek vermemiz konusunda bizlerde farkındalık yaratmaya çalışıyor.

Siteye girip bir profil oluşturuyorsunuz, hayvanlara su ve yiyecek verirken çekilmiş fotoğrafınızı yükleyerek diğer insanlara örnek oluyorsunuz. Sitede çeşitli aktivitelerle puan biriktiriyor ve hatıra olarak rozet kazanıyorsunuz.

Site üzerinde, 1 ayda yaklaşık 60 fotoğraf paylaşılmış.

Ayrıca sitede hayvanlarla ilgili blog yazılarına rastlamanız mümkün. Sitenin tasarımı ise çok başarılı.
Hayvan severler için tavsiye edeceğim, güzel bir bir oluşum. 

Bu arada proje ile ilgili dikkatimi çeken nokta ise projenin yürütücüleri oldu: MeriçGörkemKemalNurçin ve Emre. Hepsi de daha lise çağlarında... Bloglarına göz attım biraz. Kod yazımı, programlama, tasarım gibi işlerle uğraşıyorlar. Çalışmaları ise oldukça profesyonel. 
O yaşlarda ne yaptığımı düşündüm de bu çocuklar gerçekten çok özeller.

 Hem bu projede hem de hayatlarında yolları açık olsun.

image


image

mustafa arslan, sosyal sorumluluk projesi, hayvan hakları, hayvan sevgisi

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.