Internet Explorer Geyikleri

image

Internet Explorer'ın yavaşlığı ve geri kalmışlığı malum. Hatta onlar da bunu kabul ettiler ve bu durumu tiye alarak artık değiştiklerini, eski hantal dönemlerini geride bıraktıklarını anlatan bir kampanya başlattılar. 

Ne kadar başarılı oldu, tartışılır!

Onlar imajlarını değiştirmeye çalışadursunlar, özellikle forumlarda Internet Explorer ile ilgili bir akım başladı.

Siz masaüstünüzde Explorer simgesini nereye koyuyorsunuz bilmeyiz ama derlediğim bu çalışmalarda dünyadan çeşitli kullanıcıların Explorer simgesini nereye koyduklarını göreceğiz.

Her biri oldukça yaratıcı ve üstün zeka ürünü. 

Benzer çalışmaları siz de yapabilirsiniz, önemli olan uygun fotoğrafı bulmak.

image

image

image
image

image

image
image
image
image

image
image
image
image
image

image

mustafa arslan, internet trendleri, internet explorer, explorer geyikleri, komik internet explorer caps, explorer caps, yaratıcı internet explorer capsleri

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.