Sosyal Medyada Gündemi Yakalamak

Dünyanın en çok kazanan sporcularından olan Tiger Woods "Turkish Airlines Open 2013" için geldiği ülkemizde, organizasyonun açılışı için trafiğe kapatılan Boğaz Köprüsü'nde Asya'dan Avrupa'ya tarihi bir atış gerçekleştirdi.

Dünya basınının büyük ilgi gösterdiği etkinliğe halk da duyarsız kalmadı ve Tiger Woods bir anda TT listesine girdi.

image

Twitter kullanıcılarının en çok yaptığı şeylerden birisi, TT listesinde gördüğü başlıkları incelemektir. 

Akıllı bir sosyal medya hesap yöneticisi de twitter gündemini takip eder ve ona uygun içerikler paylaşır. 

Tiger Woods başlığını incelediğimde, olayla ilgili tweet atan tek markanın Lipton Türkiye hesabı (@LiptonTurkiye) olduğunu gördüm.

image

Markalarımız demek ki sosyal medyada içerik paylaşımının önemini henüz tam olarak kavrayamamışlar. 
Onlara daha dikkatli olmalarını önerirken, Lipton Türkiye'yi de tebrik ediyorum.

mustafa arslan, sosyal medya yönetimi, hesap yönetimi, twitter stratejileri, marka stratejileri, twitterda neler paylaşmalıyız, twitterda ilgi çekmek için ipuçları, twitter ziyaretçi sayısı arttırma, sosyal medya stratejileri, sosyal medya içerik yönetimi, sosyal seo teknikleri, sosyal medya seo optimizasyonu

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.