Twitter'da takip etmeniz gereken 10 parodi hesap

Aslında parodi hesap (parody account) kavramını kafamda tam olarak oturttum desem yalan olur. Veya daha doğrusu o hesabı açan kişiler bu kavramı kafalarında oturttular mı ondan da emin değilim. Çünkü yüksek kullanıcı rakamlarına ulaşmış ve benim de takip ettiğim bazı kullanıcılar, açtıkları hesaplardan giderek uzaklaştılar, kendi paylaşımlarını yapmaya başladılar.

Bazı kullanıcılar için de, o hesabın parodi olup olmaması için gerçek 1 kişi mi, şirket mi, yoksa topluluk mu olması gerektiğinden emin olamadım. Tüm bu kargaşa içerisinde kendi takip ettiğim kullanıcılardan bir derleme yaptım. Önerilere de açığım. En beğendiklerimi 10'dan 1'e doğru sıralıyorum, iyi okumalar:

10. İsviçreli @bilim_adami

isviçreli bilim adamı

Bir dönemim fenomeniydi İşviçreli bilim adamları. Özellikle gazetelerde küçük kutucuklar şeklinde ve televizyonlarda ana haber bültenlerinin magazinsel boyutlu bölümlerinde sıkça isimlerini duyardık. İsviçreli bilim adamları şuna çare arıyor, şunu buldular vs. Bu özelikleri onları reklamların da aranan yüzü yaptı. Özellikle diş macunu/fırçası ve deterjan reklamlarında isimleri geçmezse olmazdı. İlginç tespitlere meraklıysanız mutlaka takip edin.

Not: bilim adamı yerine bilim insanı deme yanlısıyım ama onlar öyle yazmışlar ben ne yapayım :)

9. Türk Kızı @BenTurkKizi
türk kızı

Hiç yorum yapasım gelmiyor. Sadece şunu söyleyeyim: onlar bizim canımız, kezbanımız (nokta). İbretlik tespitler yapan bu hesabı mutlaka takip edin.

8. Recep Tayyip Erdoğan @RT_Erdoyan
rterdoyan
Başbakanla ilgili açılmış bir parodi hesap. Anlayacağınız üzere muhalif bir hesap. Gündeme dair oldukça ilginç, iğneleyici ve komik tespitleri var.

7. Sabri Reyiz @SabriReyiziniz
sabrireyiz

Galatasaray'ın kaptanı ve yaşayan efsanesi, taraftarın sevgilisi... Özellikle sözlük yazarlarının vazgeçilmezi... Hakkında üretilmiş caps'lerden "Best of Sabri" diye kitap çıkarılır (şu dakkadan sonra çıkarılırsa eğer telifimi isterim)... Sabri'yi daha fazla anlatacak değilim, bu hesap da adına yakışır tweet'ler atıyor. Eğlenmeyi seviyorsanız mutlaka takip edin.

6. WhattsApp @vattsap
vattsap


Platformlar arası mesajlaşma uygulaması WhatsApp adına açılmış bu parodi hesap da takip edilmeyi kesinlikle hak ediyor. Uygulamanın hayatımızdaki yerine dair çok güzel tespitleri var.
5. Anavatan Partisi @anavatan1983
anavatan1983


Siyasi tarihimizde derin izler bırakmış olan Anavatan Partisi bir ara kapatıldı ve Doğru Yol Partisi ile birleşerek Demokrat Parti olarak karşımıza çıktı. Daha sonra tekrar açıldı. Kapatılmadan önceki dönemi için açılmış bu parodi hesap. Özellikle gündeme dair çok güzel tespitleri var. Okudukça, Anavatan Partisi her dönem var olsun dersiniz.
4. Ressam Bob @RessamBob
ressambob

Küçüklüğümüzün efsanesiydi o. TRT 2'de izlediğimiz "Resim Sevinci" isimli programda bize kısa zamanda "küçük fırça darbeleri" ile neler yapılabileceğini gösterdi, resmi sevdirdi... 1995 yılında hayata veda eden Bob Ross adına açılmış bu parodi hesap da hayatımıza dair "küçük dokunuşlar" yapıyor. Takip edilmeyi kesinlikle hak ediyor.

3. Ali Ağaoğlu @Para_Ali
para_ali

Özellikle şans oyunlarının haftalardır devrettiği ve yüksek bir meblağa ulaştığı zamanlarda ve milli piyangonun yılbaşı özel çekilişlerinde halka sorulan bir soru var: size çıksa ne yaparsınız? Yani parayı bulursan, çok paran olursa ne yaparsın, hayal gücün ne seviyede diye soruyorlar. Genelde de aynı cevaplar geliyor. Bir gün o sorunun size sorulma ihtimaline karşı bu hesabı tavsiye etmenizi öğütlüyorum.

İş adamı Ali Ağaoğlu adına açılmış bu parodi hesabın, paraya dair muhteşem tespitleri var. "Paranın satın alamayacağı şey" kavramını hayatımızdan çıkarttı diyebilirim. Kesinlikle takip edin.
2. Zerrin @Zerrinofficial
zerrinofficial parodi hesap

Yalan Dünya dizisinde Derya Karadaş'ın canlandırdığı Zerrin karakteri adına açılmış bu parodi hesap, dizideki Zerrin'i kesinlikle aratmıyor. Öyle ki, Zerrin, bir karakterden çok bir kavram haline geldi. Dizi bir gün bitecek ama Zerrin bu hesap ile var olmaya devam edecek.

1. Ünal Başgan @UnalBasgan
unalbasgan parodi hesap

Galatasaray başkanı Ünal Aysal, yaptığı transferler ve sempatik görünüşü ile taraftarın gözünde bambaşka bir yer edindi. Başkanın, "istediğimi alırım" yaklaşımından yola çıkarak açılan bu hesap sonraları çok nokta atışlar yapmaya başladı ve yüksek zeka ürünü olduğunu kanıtladı. Ben Fenerbahçeli olmama rağmen çok eğlenerek takip ediyorum. Takip etmenizi, şiddetle tavsiye ederim.

SİZ KİMLERİ TAKİP EDİYORSUNUZ? VARSA TAKİP ÖNERİLERİNİZ, YORUM OLARAK YAZARSANIZ SEVİNİRİM... :)
twitter parodi hesap, twitter sahte hesap, takip edilesi twitter kullanıcıları, twitterda kimleri takip etmeli, twitterda takip edilecek hesaplar, twitterda popüler hesaplar, twitter en komik hesaplar, twitter en eğlenceli hesaplar, twitterda takip etmeniz gereken hesaplar, twitter takip önerileri, mustafa arslan, tavsiye hesaplar


Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. @bndevrimtiffany

    Ahahahah tamam sadece şaka yapmıştım :)

    RT_Erdoyan bence yeterince ilgi görmüyor. Bir de Melih Gökçek parodilerini de hiç araştırmamışa benziyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bndevrimtiffany mi :)))) tamam önerini dikkate alacam :)

      melih gökçekle ilgili gelişmeleri @KadirDB üzerinden takip ediyorum ben :) kendisini takip etmediğim için parodileri ilgimi çekmedi. ama özellikle önerdiğin birileri varsa kesinlikle bakarım..

      @RT_Erdoyan konusunda da çok haklısın.

      Sil
  2. Bingöllü kenan ve argostroloji bu listede olabilirdi kesinlikle

    YanıtlaSil
  3. TAkip edilecek o kadar çok kişi varki hangi birine bakalım

    YanıtlaSil

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.