Soma'lı Çocuklar için "Karne Hediye Günü" projesine desteklerinizi esirgemeyin

11 Haziran 2014 Çarşamba Günü Kitaplarımızla Soma’dayız.


Tüm STK’lar bölgede Soma’da yaraları sarmak, hayatı normalleştirmek için seferber oluyor. Soma’da acılar taze. Bizler; yayın sektörü emekçileri; yayıncı, yazar, çizer, kitapçı, dağıtımcı, kitabevi çalışanları ve kitapları toplum hizmetine sunan kütüphaneciler çalışma alanımıza uygun olarak Soma’da yaşanan süreçte acılara ortak olmak için kollarımızı sıvıyoruz.

somalı çocuklar için karne hediye günü afişi


Somalı çocukları mutlu etmek, yaşanan acılı süreci bir an olsun çocuklara unutturmak için 11 Haziran Çarşamba günü Soma’da yaşayan ilköğretim öğrencilerine karne hediyesi olarak kitap armağan edeceğiz. İstanbul’dan, Ankara’dan, İzmir’den, Manisa’dan yani Türkiye’nin bir çok yerinden yazar, çizer, yayıncı, drama eğitmeni ve kütüphaneciler ortaklaşa organize ettiğimiz “Karne Hediye Günü” için 11 Haziran Çarşamba günü Soma’da ilköğretim öğrencileri ile buluşacağız.

Yayıncılar, yazarlar, kütüphaneciler ve paydaş STK’lar tarafından bağışlanan yeni kitapları yazarlar, çizerler, drama eğitmenleri, yayıncılar ve kütüphaneciler eşliğinde okul okul dağıtacağız. Öğrencilerle söyleşiler, atölyeler düzenleyeceğiz.

Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Merkezi tarafından organize edilen etkinlik Türkiye Yayıncılar Birliği (TYB), Okul Kütüphanecileri Derneği (OKD) Çocuk ve Gençlik Yayınları Derneği (ÇGYD), Okuma Ajansı, Kar Toplumsal Dönüşüm Derneği (KAR), Üniversite ve Araştırma Kütüphanecileri Derneği (ÜNAK), Kadıköy Belediyesi tarafından desteklenmektedir.

Türkiye’nin önde gelen yayınevleri, yazarları, drama liderleri kitap bağışları ve etkinliğe katılımlarıyla destek sunmaktadır.

Sosyal medyada destek sunmak isteyenler @KarneHediye Twitter hesabını takip edebilir, ‪#‎KarneHediyeGünü‬ ‪#‎SomalıÇocuklaraKitap‬ ‪#‎KitaplarSomaya‬ hastaglarını kullanabilir.

Çalışmaya destek sunmak isteyen kişi ve kurumlar karnehediyesi@gmail.com adresine mail atabilir. Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Aydın İleri ile iletişime geçebilir.

HAYDİ DAYANIŞMAYA…

Aydın İleri
0535 896 53 36
aydinileri@gmail.com

Not: Etkinlik Soma Kaymakamlığı oluru ve Soma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğiyle gerçekleşmektedir.

kaynak: tekin yayınları

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.