“Sosyal Medya, Aktivizm ve Katılım” konulu Ücretsiz e-öğrenme programını kaçırmayın!

TEMA Vakfı’nın da ortakları arasında olduğu ENV.net projesi kapsamında internet üzerinden online katılım sağlanacak “Sosyal Medya, Aktivizm ve Katılım” konulu bir e-öğrenme programı hazırlandı! Bu programın amacı Sivil Toplum Kuruluşlarına iletişim stratejilerini sosyal medyayı kullanarak nasıl geliştirebileceklerini göstermek.

Katılımcılara özellikle Twitter, Facebook ve Linkend gibi tanınmış sosyal medya ağları hakkında bilgi verilecek ve bu kanalların kullanımından nasıl en iyi verim alınabileceği sorusuna cevap verilecektir. Ayrıca bu eğitimde katılımcılara adım adım kampanya düzenleme için öneriler sunulacaktır.

sosyal medya ve aktivizm


Üç bölüm olarak hazırlanan bu programda;
İlk modül, sosyal medya stratejisi nasıl oluşturulur sorusunu açıklamakta ve katılımcılara sosyal medya kavramları ve araçlarını tanıtmaktadır.

İkinci modülün amacı, katılımcılarına en iyi bilinen sosyal ağları nasıl kullanacakları hakkında bilgi vermektir. Bu modülde Facebook, Twitter, Youtube ve Linkend gibi sosyal ağları daha iyi tanıma ve daha verimli kullanmanın yolları anlatılmaktadır.

Son modül, Twibbon, Donate Your Account ve Thunderclap gibi araçları kullanarak doğru online kampanyalar üretilmesini ve Mailchimp uygulamasıyla e-bülten oluşturma ve dağıtımını anlatmaktadır.

Katılımcıların internet bağlantısı olan bir bilgisayar dışında hiçbir şeye ihtiyaçları olmayan bu programda katılımcılara her türlü konuda destek olan bir asistan da olacak. Eğitim için gerekli olan materyaller online platformda olup, ekstra malzeme, kitap gerekmemektedir.

Eğitim dili İngilizce olup tamamen ücretsizdir. (Türkçe programın 2015 yılında sunulması planlanmaktadır)
Eğitim için aşağıdaki üç farklı tarihten birini seçebilirsiniz:
3 Haziran-17 Haziran arası
18 Haziran-2 Temmuz arası
18 Ağustos-1 Eylül arası

Eğitime katılmak için ENV.net e-öğrenme platformuna http://dl.env-net.org/ adresinde kayıt yapılmalıdır.

Katalogdan size uygun olan eğitim tarihlerini seçtikten sonra programın başlama tarihinden itibaren dilediğiniz zaman sisteme giriş yapabilirsiniz. Programın tek şartı 15 gün içinde bütün modülleri tamamlamanızdır.

Her türlü sorunuz için iletişime geçebilirsiniz. (envnet@tema.org.tr)

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.