TURMEPA’dan Çocuklar ve Gençler İçin Ücretsiz Yaz Kampı: Masmavi Deniz Eğitim Kampı

Masmavi Deniz Eğitim Kampı 07 Temmuz – 26 Temmuz 2014 tarihleri arasında İstanbul- Nakkaştepe, Koç Korusu’nda, çadır ortamında, haftanın 5 günü I.Döneme 60 genç , II.Döneme 40 çocuk ve III.Döneme 30 çocuk katılımı ve 15 gönüllünün desteği ile gerçekleştirilecektir.


Proje süresince alanında uzman sivil toplum örgütleri ve bireylerin katkıları da alınarak bir Deniz Eğitim Kampı oluşturulacaktır.

turmepa masmavi deniz eğitim kampı fotoğrafları
Konularına göre farklı atölye çalışmaları, sunumlar, etkinlikler, oyunlar, çocuklara yaparak-yaşayarak öğrenme fırsatı tanıyacak eğitim modelleri (Mavi Kuşak, Deniz Terimleri, Denizlerin Üzerindeki Tehditler, Atıklar ve Geri Dönüşüm, Ülkeler ve Problemler vb...) ve sosyal etkinlikler (Gezi, İstanbul’u tanıma, tekne gezisi, geri dönüşüm, kıyı temizleme vb...) kampın içeriğini şekillendirecektir.

Çocuklar, kamp süresince gönüllüler ve kamp idarecileri gözetiminde bu çalışmaları gerçekleştirecektir. Kampın idari sorumluluğu TURMEPA tarafından atanan ve TURMEPA personeli olan kamp müdüründe olacaktır.

Tüm çocuklara ve gönüllülere ferdi kaza sigortası yapılacaktır. Proje sürecini başarılı ile tamamlayan tüm katılımcılara sertifika verilecektir.

Kampın sonunda çocuklarda deniz ve kıyıların korunması ve geniş kitlelerin bu konuya dikkatinin çekilmesi konusunda farkındalık yaratılacağı ve denizler üzerine bir bilinç oluşturulacağı düşünülmektedir.

turmepa masmavi deniz eğitim kampı fotoğraflarıSon Başvuru Tarihi:
4 Temmuz 2014 Cuma

Kamp Tarihleri:
I. Dönem - GENÇLER 6- 12 Temmuz 2014
II. Dönem – İLKÖĞRETİM 14-19 Temmuz 2014
III. Dönem – İLKÖĞRETİM 21-26 Temmuz 2014

İletişim ve Başvuru:
Çağıl Yetim - Kamp Koordinatörü
cagily@turmepa.org.tr / 02163109301

Kamp Adresi: Koç Korusu Kuşbakışı Cad. 34398 Nakkaştepe/Üsküdar/İSTANBUL


Not: Katılımcılar ulaşım masraflarını kendileri karşılayacaklar. Kampa katılım ve yapılacak tüm etkinlikler ise tamamen ücretsizdir. Katılımcılardan sadece broşürde belirtilen kendi kişisel eşyalarını getirmeleri beklenmektedir.

Broşürde kampın işleyişi hakkında detaylı bilgileri, kamp programı boyunca yapılacak etkilikleri, gezi programını, kampçılıkla ilgili ipuçlarını, kamp krallarını, ne tür kıyafetler tercih etmeniz gerektiğini ve yanınıza hangi eşyaları almanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Proje ve Kamp programı hakkında daha detaylı bilgi için broşürü incelemenizi tavsiye ederim. Daha detaylı bilgi için kamp koordinatörünü arayabilirsiniz.

>>> Broşürü incelemek için tıklayınız.

Dilerseniz 2013 Yılında Sefrerihisar'da gerçekleştirilen kamp videosunu izleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.