Web.tv'den Nasıl Video İndirilir? (Kesin Çalışan Yöntem)

Youtube ve Facebook gibi sitelerden çeşitli yöntemlerle nasıl video indirebileceğinizi daha önce anlatmıştım. Ancak verilen yöntemler web.tv gibi platformlarda çalışmıyordu.

İnternetten Video İndirme Yöntemleri

Şimdi vereceğim yöntemle web.tv, vk.com, mail.ru gibi platformlardan ve diğer video sitelerinden hiçbir program kurmadan, ücretsiz olarak, kolayca ve hızlı bir şekilde video indirebilirsiniz.

Bu işlem için sadece internet tarayıcısı kullanacağız. Dilerseniz programsız olarak internetten nasıl dizi, film, video indirebileceğimizi anlatmaya başlayalım.

web.tv video indirme yöntemleri,


1) Öncelikle internet tarayıcınızda indirmek istediğiniz videonun sayfasına gelin ve farenizi sağ  tıklayarak şu seçeneklerden hangisi varsa onu seçin. >> öğeyi denetle, öğeyi incele, kaynağı görüntüle, view source (tarayıcıdan tarayıcıya farklılık göstermektedir.)

isveçte ehilyet sınavına giren kızların dramı videosu


2) Size sayfanın html kodlarını gösterecektir. Burada klavyenizden CTRL ve F tuşlarına basarak "mp4" kelimesini aratın. (başka sitelerden video indirmek istediğinizde diğer video dosya uzantılarını da deneyebilirsiniz.)

google chrome internet taratıcısı öğreyi denetle özelliği


3) Çıkan kelimenin üzerine farenizin sol tarafı ile çift tıklayarak o bölümü komple seçin ve kopyalayın.


google chrome öğeyi denetle


4) İhtiyacımız olan kodu daha rahat bulabilmek açısından yeni bir word veya not defteri dosyası açarak kopyaladığınız kodları buraya yapıştırın.

google not defteri


5) CTRL ve F tuşları yardımı ile yeniden "mp4" kelimesini aratın. Kodlar arasında birçok mp4 kelimesi olabilir. Her kalite için ayrı bir kod yer almaktadır. Siz de 240p/360p/480p/720p/1080p seçeneklerinden hangisine ait olan varsa dilediğinizi kullanabilirsiniz. Videonun kalitesi mp4 kelimesinin yanında yazmaktadır.

6) Hangisini kullanacağınızı seçtiyseniz "http:" ile başlayan yerden ".mp4" ile biten yere kadar olan kısmı kopyalayın. Yani videonun linkini.

7) Tarayıcınızda yeni bir sekme açarak kodu buraya yapıştırın ve klavyenizde "enter" tuşuna basın.

internet tarayıcısı adres çubuğu

8) Siyah bir arka plan üzerinde sadece videoyu göreceksiniz. Videonun üzerinde farenizin sağ tuşuna basın ve "Video olarak kaydet..." seçeneği tıklayın.

araba süren kız videosu, resimleri

9) Videoyu indireceğiniz klasörü seçin ve dilerseniz yeni bir isim vererek videoyu bilgisayarınıza indirmeye başlayın.

microsoft office word'de bilgisayarımıza dosya kaydetme

NOT 1: Daha hızlı indirmek isterseniz Internet Download Manager vb programlar kullanabilirsiniz bu aşamadan sonra.

NOT 2: Aynı yöntemi Hürriyet WebTv vb. siteler için de kullanabilirsiniz.

Hürriyet WebTv'de "MobileVideoCDNURL" diye arama yapmalısınız. Çıkan koda tıklayarak o bölümü kopyalayın ve not defterine yapıştırın. Bu sefer "MobileVideoCDNURL:" karşısında yer alan linki tarayıcınıza yapıştırıp enter'a basın. Videonun üzerine sağ tıklayıp "Video olarak kaydet..." seçeneğini kullanarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

İnternetten nasıl video indirilir, resimli anlatım ile göstermeye çalıştım. İnternet tarayıcısı ile video indirme yöntemini kullanarak Web.tv'den nasıl video indirilir artık biliyorsunuz. Bu yöntemi vk.com'tan dizi film videosu indirmek için de kullanabilirsiniz.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. web.tv den arama kısmına mp4 yazınca birşey çıkmıyor

    YanıtlaSil
  2. Bu güzel makale için teşekkürler. Size bir site önereceğim: Bu programsız youtube video indirme sitesi ile tüm YouTube videolarını ücretsiz indirin.

    YanıtlaSil

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.