Cola Turka 335 Milyon TL'ye Japonlara Satıldı

YILDIZ Holding, atıştırmalık kategorisine odaklanma çalışmaları kapsamında, içecek şirketleri Della Gıda, Bahar Su ve İlk Mevsim Meyve Suları’nın yüzde 90 hissesini Japon içecek şirketi DyDo DRINCO’ya satmaya karar verdi. Hisselerin yüzde 90’ı 335 milyon TL karşılığında Japon içecek şirketi DyDo DRINCO’a satılıyor. Anlaşmada son imzalar haftaya atılacak.

Hisse devri sonrasında şirketler Türkiye operasyonlarını sürdürecek. Cola Turka, Çamlıca, Saka Su, Sunny, Maltana, Eskipazar, Flores ve Link markaları DyDo DRINCO çatısı altında tüketicilerle buluşmaya devam edecek.

Japonların satın alma işlemi stratejik. Son yıllarda gazlı içecek pazarında Ortadoğu’yu hedef olarak seçen Japonlar bü ülkelerde satışta olan markaları gözüne kestirmişti. En çok Cola Turka ve Çamlıca gazozuna rağbet olduğunu gören Japonlar Yıldız Holding ile uzun pazarlık süreci geçirdi. İmzalar ise geçtiğimiz hafta atıldı. Japonlar özellikle Ortadoğu başta olmak üzere kendi pazarlarında da satışta olan markaları büyütecekler ana hedef ise körfez pazarı. Yeni ürünler de piyasaya sürülecek.

Cola Turka, Cola Turca, Kola Turka, Kola Turca


Cola Turka 2003 yılında Türkiye pazarına Coca Cola ve Pepsi'den sonra 3. büyük olarak girmişti.

İşte Cola Turka'nın ilk reklam filmi



Cola Turka satıldı mı, Cola Turka neden satıldı, Cola Turka kaça satıldı, Kola Turka kimin, Cola Turka hangi ülkelerde satılıyor

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.