Doğal Kütükten Yapılmış Tasarım Harikası 12 Mobilya

Hepsi de doğal ürün, hepsi de özel "tasarım". Birbirinden şık oldukları su götürmez bir gerçek. Güzelliklerini inkar edecek halimiz yok! Ancak fiyatlarını görünce "bu uyduruk şeylere bu paralar da verilir mi canım" demeden edemiyor insan! (not: uyduruk dememizin sebebi malzemelerden kaynaklarıyor, ürünlerin son haline lafımız yok!)

Bu ürünler Türkiye'de bir dekorasyon sitesinde satılıyor. Reklama girmesin diye sitenin ismini vermeyeceğim. Ancak ürün isimleri, görseller ve fiyatlar siteden alıntı. Dileyenler internette aratarak ürünlere ulaşabilirler.

"Uyduruk muyduruk, ben sevdim bunları, alacağım" diyenler varsa şimdiden hayırlı olsun diyoruz. Ancak "ben bunu evde yaparım" diyenler de çıkacaktır aranızda, biz onlara hitap etmek istiyoruz şimdi müsadenizle.

Bu arada 3 5 kütük parçasından böyle şık ürünler tasarlayan ve böylesine pahalı fiyatlara satan, satabilen, arkadaşları tebrik ediyoruz. Ürünler gerçekten şahane. Ancak her evde böyle şık durur mu ondan da emin değiliz.

Beğenenler için, bu ürünleri çok daha uygun fiyatlara evinizde kendinizin de yapabileceğini hatırlatmak isteriz. Tek ihtiyacınız olan şey biraz el becerisi, biraz malzeme, biraz da hayal gücü. ;)

Şimdi doğal ağaçtan yapılma bu mobilyalara bir göz atalım isterseniz:

1) Doğal Ağaç Konsol - 1375 TL

Düzgün kesilmiş kalın bir ağaç parçasına uzunca demir masa ayakları monteliyorsunuz. Buradan bakınca inşaatlerde kullanılan demire benziyor, onlar da işinizi görür.

Doğal Ağaç Konsol

2) Equalizer Ağaç Raf - 855 TL

Düzgün kesilmiş ağaçları vernikleyip dalgalı bir şekilde yan yana yapıştırıyor ve duvara monteliyorsunuz. Raf olarak kullanmak istediğiniz yerlerine de küçük ağaç parları ekliyorsunuz.

Equalizer Ağaç Raf

3) Gelişigüzel Sehpa - 379 TL

2 3 adet paleti üst üste koyup montelediğinizde ortaya böyle bir sehpa çıkıyor. Dilerseniz tekli kullanıp ayağına tekerlek de ekleyebilirsiniz. Dilerseniz zımparalayıp vernikleyebilirsiniz.

(bu arada palet demişken, yakın bir zamanda paletten yapılabilecek tasarım harikası mobilyalarla ilgili bir yazı hazırlayacağız, bizi takip etmeye devam edin ;) )



4) İskandil Doğal Ağaç Dalı Lambader - 975 TL

Bulduğunuz bir dal parçasının ucuna lamba bağlıyorsunuz.

İskandil Doğal Ağaç Dalı Lambader

5) Koru Askılık - 1850 TL

İrili ufaklı kesilmiş dal parçalarını düz bir ağaç parçası üzerine yapıştırıyorsunuz. Dilerseniz bunu doğal görünümlü bir ağaç üzerine de uygulayabilirsiniz. Hatta yapıştırmak yerine çiviyle de çakabilirsiniz.

Koru Askılık

6) Kütük Dilim Sehpa - 315 TL

İnce dilimlenmiş bir kütük parçasına sehpa ayağı monteliyorsunuz.

Kütük Dilim Sehpa

7) Riverse Orta Sehpa - 2300 TL

Büyükçe bir ağacı düzgün bir şekilde kestirip vernikliyorsunuz, üzerine masa camı koyuyorsunuz. 

Riverse Orta Sehpa

8) Tekerlekli Mini Kütük Sehpa - 275 TL

Bulduğunuz bir kütük parçasına tekerlek ekliyorsunuz.

Tekerlekli Mini Kütük Sehpa

9) Tekerlekli Orta Sehpa - 1450 TL

3 4 adet düz kesilmiş ağacı vernikleyip tekerlek takıyorsunuz, verniklemeden doğal bir görünüm de elde edebilirsiniz.

Tekerlekli Orta Sehpa

10) Tomruk Orta Sehpa - 2800 TL

Büyükçe bir ağacı alttan ve üstten kestirerek vernikliyorsunuz.

Tomruk Orta Sehpa

11) Woods Orta Sehpa - 1650 TL

Topladığınız parçalanmış kütükleri bir çember içerisinde birleştiriyorsunuz.

Woods Orta Sehpa

12) Çamlık Abajur - 540 TL

Bir abajur alıyorsunuz, etrafına da topladığınız çam dallarını dağınık bir şekilde yapıştırıyorsunuz.

Çamlık Abajur

Ürünler bunlardı. Bu şekilde birsürü mobilya bulabilirsiniz. Evinizde farklı dekoratif ürünler kullanmak istiyorsanız kesimlikle öneririz. "Benim o kadar param yok" diyorsanız, bu dekorasyon harikası mobilyaları biraz cesaret ve biraz hevesle çok daha düşük maliyetlere evde kendiniz de yapabilirsiniz. Veya yaratıcılığınızı konuşturup bunlara benzer ürünler de ortaya çıkarabilirsiniz. Seçim sizin.

Bu arada siz evinizde bu mobilyalardan hangisini görmek isterdiniz? Veya evde yapabileceğinizi düşündüğünüz bir ürün var mı? Yorum olarak belirtirseniz sevinirim.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Fiyatlar niçin bu kadar pahalı

    YanıtlaSil
  2. Sitenizde vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim.
    iptv ile
    ilgili de sitemizi ziyaret edebilirsiniz

    YanıtlaSil

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.