Fenerbahçe, FB Yandex'ten Ne Kadar Para Kazanıyor?

Yandex ile yaptığı sponsorluk anlaşmasına büyük umutlar bağlayan Fenerbahçe Spor Külübü, taraftarının desteğiyle dünya yıldızlarını takıma kazandırmak peşinde. Bu sene transfer sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçe yapığı sponsorluk anlaşmasıyla bu alanda da yıldız oldu.

fn yandex anlaşma detayları, fn yandex indir, fb yandex kaç para kazanıyor, fb yandex nasıl destek olunur


Yapılan anlaşma çerçevesinde Fenerbahçe Yandex Browser ve Fenerbahçe Yandex Arama Motoru çeşitli platformlarda kullanıma sunuldu. Arama başına kazanç sistemine dayanan bu anlaşma çerçevesinde Fenerbahçe, Yandex'ten arama başına 0,003 dolar para kazanıyor. Bu şu demek oluyor ki Fenerbahçe'nin bu sponsorluk anlaşmasından ne kadar para kazanacağınız taraftar belirleyecek.

>> Facebook Profil Fotoğrafınızın bir köşesine Fenerbahçe Losou ekleyebilirsiniz artık. Nasıl yapabileceğinizi öğrenmek için tıklayın.

Projenin hedeflenen sayı olan 1 milyona ulaştığı ve ger kullanıcının günde 40 arama yaptığı varsayımından yola çıkarak basit bir hesap yaparsak;

0,003 dolar tık başı X 40 arama = 0,12 dolar günlük
0,12 dolar günlük X 365 gün = 43,8 dolar yıllık
43,8 dolar yıllık X 1,000,000 kişi = 43,800,000 dolar

Ayrıca

43,000,000 dolar X 3.00 tl (dolar kuru - yaklaşık olarak) = 131,400,000 tl eder.

>> Mustafa Denizli kimdir? Hayatındaki başarılar nelerdir? Öğrenmek için tıkla

Fenerbahçe SK tarafından hazırlanan, kazanç sistemi ile ilgili videoya da göz atabilirsiniz:



- Aşağıdaki link üzerinden arama yapmaya başlayarak kulübe para kazandırabilirsiniz:

https://www.yandex.com.tr/fb

FB Yandex'te arama yapmanın sınırı var mı? Hayır, arama sınırı yok. Günde 3 - 5 - 10 - 40 - 100 - 1000... Ne kadar arama yapacağınız ve kulübe ne kadar para kazandıracağınız tamamen size kalmış.

FB Yandex Browser kullananmdan da kulübe para kazandırmak mümkün mü? Evet, tabi ki de. Masa üstü, tablet ve cep telefonu üzerinden browser/uygulama olarak FB Yandex kullanabileceğiniz gibi mevcut kullandığınız browser üzerinden www.yandex.xom.tr/fb adresine tıklayıp aramalarınızı buradan yaparak da kulübünüze para kazandırabilirsiniz.

FB Yandex uygulamasını kullanmak ücretli mi? Hayır. Kesinlikle ücretsiz bir uygulamadır.

Başkanının, yönetimin, teknik kadronun ve oyuncuların, hatta tüm diğer branşların bu projeye sahip çıktığı ve çeşitli organizasyonlarla taraftarı da projeye sahip çıkmaya davet ettiğini biliyoruz. Kulüpten yapılan açıklamalar çerçevesinde görüyoruz ki taraftar da elinden gelen gayreti gösteriyor, yüz binlerce taraftar uygulamayı indirdi ve FB Yandex kullanmaya başladı. Şimdi önemli olan şey, taraftarın bu uygulamayı kısa dönem projesi olarak görmeyip kullanmayı alışkanlık haline getirmesi. Proje ile hedeflenen şey de bu.

Masaüstü sürümü için indirilme sayısı ise şimdiden 750.000'i aştı. 18 Eylül’de Android kullanan akıllı telefonlar için sunulan Fenerbahçe Yandex Mobil Uygulaması, kısa sürede rekor kırarak 400.000 indirme rakamına ulaştı ve Dünya’da büyük ses getirdi. 1 Milyon FB Yandex Kullanıcısı hedefi kısa zamanda aşılacak gibi duruyor. Bu gidişle dünya yıldızlarını Fenerbahçe'de görmek hayal değil!

Fenerbahçe Yandex Browser


FB Yandex uygulamasını indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

- Windows, Linux, Mac işletim sistemi kullanan bilgisayarlar için;

Fenerbahçe Yandex masa üstü uygulaması indir 


- Andoid işletim sistemine sahip akıllı cep telefonları için;

Fenerbahçe Yandex android uygulaması indir


Fenerbahçe yandex'ten ne kadar para kazandı, FB Yandex anlaşma detayları, Kaç kişi FB Yandex kullanıyor, FB Yandex indirme sayısı, FB Yandex ücretsiz indir, FB Yandex nasıl kullanılır, FB Yandex kurulumu, Fenerbahçe Yandex'ten kaç para alıyor, Fenebahçe Yandex IOS sürümü var mı, FB Yandex Mac işletim sisteminde kullanılıyor mu, FB Yandex Mac indir, FB Yandex android indir

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.