Youtube'da Ücretli Video Dönemi Başlıyor

Dünyanın en çok kullanılan video platformu, en çok ziyaret edilen siteler arasında yer alan Youtube yepyeni bir özellik duyurmaya hazırlanıyor. 21 Ekim'de açıklanması beklenen habere göre Youtube artık ücretli videolar da göstermeye başlayacak.

youtube ücretli mi olacak, youtube premium üyelik, youtubedan para kazanmak


Bazı kaynaklar bu haberi endişe verici olarak karşılasa da ben aynı düşüncede değilim. Bu özellik sayesinde ilgi duyduğumuz filmleri ve eğitici videoları resmi kaynaklardan, yüksek kalitede ve yasal olarak kolaylıkla izleyebileceğimizi düşünüyorum.

Bu özelliğin yüksek aboneli kanallarda tüm videolardan yararlanabilmek için premium üyelik şeklinde sunulması ise şüphesiz endişe verici olur.

Youtue'un ücretli video dönemi şimdilik dedikodudan ibaret ve yakın zamanla bununla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor. Umarım, bahsedilen bu özellik sadece az sayıda video için geçerli olur ve hayatımızın bir parçası olan Youtube'u kullanımımızı önemli ölçüde sınırlandırmaz! Aksi taktirde Youtube da bu işte zararlı çıkacaktır. Bilindiği üzere Youtube, gelirini reklamlar üzerinden sağlıyor ve ciddi bir trafiğe sahip olan Youtube'un geliri de trafiği ile doğru orantılı şekilde artıyor. Ücretli videoların sitede ağırlıklı bir hal alması Youtube trafiğini olumsuz yönde etkileyecek ve de bu durum gelirlerine ve popülaritesine olumsuz etki yapacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.