Youtube'dan Nasıl Mp4 Video ve Mp3 Müzik İndirilir?

Bugün pekçok insan sevdiği bir şarkıyı Youtube üzerinden dinliyor. Youtube üzerinden yeni şarkılar, şarkıcılar keşfediyor. Sevdiği dizilerin yeni ve eski tüm bölümlerini youtube üzerinden takip ediyor. Eğlenceli, bilgilendirici videolar izliyor... Ve daha neler neler...

Youtube hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

Peki Youtube'da izlediğiniz bir videoyu bilgisayarınıza indirmek istemez misiniz? Veya Youtube'da dinlediğiniz bir şarkıyı mp3 olarak bilgisayarınıza kaydetmek istemez misiniz?

Bugün sizlere anlatacağım basit yöntemlerle bunları yapmak çok kolay, hatta çocuk oyuncağı!

Youtube'dan video veya müzik indirmek için onlarca yöntem var fakat sizleri yöntem kalabalığı ile yormayacağım.

Pekçok yöntemi denedim ve içlerinden çalışan ikisini sizlerle paylaşmaya karar verdim.

Youtube Video ve Şarkı İndirme Yöntemleri, Youtube'dan nasıl mp3 ve mp4 indirilir


 1) Dirpy ile Youtube'dan Video ve Müzik İndirmek

www.dirpy.com

Dirpy bir internet sitesidir. Ve kullanımı tamamen ücretsizdir. Youtube'dan video veya mp3 indirmek için kullanılan yöntemlerden en basit ve en iyisi de budur bana göre. Programsız olarak, Online olarak kullanılması ve hem video dosyası hem de ses dosyası indirmeye yaraması en büyük özelliğidir. Yani hem youtube video indirici hem de Youtube video dönüştürücüdür. Dirpy ile nasıl video indirilir öğrenmek istiyorsanız kısaca anlatıyorum.

1. Adım: Youtube'da izlediğiniz ve indirmek istediğiniz videonun linkini kopyalayın.
2. Adım: Kopyaladığınız linki dirpy.com adresinde, Dirpy logosunun altında yer alan arama çubuğuna yapıştırın ve kutucuğun yanında yer alan "Dirpy" butonuna tıklayın.

youtubedan nasıl video indiriler, youtube online video indir, youtube video indirme yöntemleri


3. Adım: Karşınıza işlemleri yürüteceğimiz sayfa çıkar.

youtubetan mp3 nasıl indirilir, youtube mp3 indirme yöntemleri


 - Eğer video indirmek istiyorsanız video görselinin altında yer alan "Record Video" butonuna tıklayacaksınız. Butonun yanında yer alan açılır pencereden videonun kalitesini seçmeniz mümkün. Eğer hiçbir değişiklik yapmadan "Record Video" butonuna basarsanız indirebileceği en yüksek kalitedeki video dosyasını indirir.

- Eğer müzik dosyası indirmek istiyorsanız "Record Audio" butonuna tıklayacaksınız. Bu butona tıkladığınız zaman tüm video dosyasını bilgisayarınıza mp3 olarak kaydetmiş olursunuz. Eğer videoda sadece istediğiniz bir kısmı kesip mp3 dosyası olarak kaydetmek isterseniz bu da mümkün. Bunun için "Record Audio" butonunun yanında yer alan süre ayarları ile oynamanız gerekmktedir.

Butonlara tıkladığınızda indirme işlemi otomatik olarak başlatılacaktır. Tarayıcınızın kullandığı indirme alanı neresiyse dosyalar oraya iner. Hiçbir ayarı ile oynamadıysanız "Karşıdan Yüklemeler" klasörüne inecektir.

İşte youtube'dan mp4 video ve mp3 müzik dosyası indirmek bu kadar kolay.


2) Internet Download Manager ile Youtube'dan Video İndirmek

Internet Download Manager deneme sürümü indir

Internet Download Manager (IDMAN) bir programdır. Türkçe dil desteği vardır. Kullanımı ise ücretlidir. Fakat internet çağında yaşıyoruz, herşeyin olduğu gibi bunun da kolay bir yolu var. Eğer bu programa herhangi bir ücret ödemek istemiyorsanız "serial"i veya "crack dosyası" olan indirme linklerini bulabilirsiniz, google'da yapacağınız basit bir arama ile. Bunlar ne işinize yarayacak? Bunlar sizin bu programı ücretsiz olarak kullanmanıza yarayacak.

(Bu bilgiler pek çoğunuz için basit ama internet ve bilgisayarla arası çok da iyi olmayan insanların da anlayabilmesi için böyle basit detaylardan da bahsetmeye çalışıyorum)

Internet Download Manager (IDM) programını indirdiniz ve bilgisayarınıza kurdunuz. Şimdi İnternet Download Manager ile Youtune'dan nasıl video indirilir onu açıklıyorum.

1. Adım: Programı kurduktan sonra Youtube'a girin ve herhangi bir video dosyasını açın. Videonun bir köşesinde veya sayfanın herhangi bir yerinde (programın sürümüne göre farklılık gösteriyor) "Bu video dosyasını indir" diye bir simge göreceksiniz. Ona tıklayın.
2. Adım: "Bu video dosyasını indir" butonuna tıkladığınızda, eğer varsa, videonun farklı kalite seçeneklerini gösterir. HD 720p, 480p, 360p gibi... Dilediğinizi seçip tıklayın.


idman, internet dovnload meneger, internet downloada manager indir, internet downloada manager ile youtube videosu nasıl indirilir


3. Adım: Karşınıza son aşama olarak "Dosya indirme bilgisi" çıkacaktır. Burada indireceğiniz dosyanın boyutunu görebilir ve videoyu nereye kaydetmek istediğinizi belirleyebilirsiniz. "İndirmeyi Başlat"a tıkladığınızda Yotube videosu bilgisayarınıza inecektir.

idman, internet download meneger youtube videosu indir, internet download manager nasıl kullanılır, kullanma kılavuzu


Not: Internet Download Manager programını sadece youtube'da değil pekçok sitede kullanabilirsiniz. Internet Download Manager esasında bir indirme organizasyonu programıdır ve tüm indirmelerinizi yönetmeye yarar. Dilediğiniz zaman indirme işlemini durdurabilir ve dilediğiniz zaman kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Üstelik dosyaları normal indirmelere göre 3-4 kat daha hızlı bir şekilde indirir.

Ancak bilmeniz gereken bişey var ki, İnternet Download Manager (idman), youtube üzerinden sadece video dosyalarını indiriyor. Ses dosyalarını ise indirmiyor. Soundcloud ve Spotify sitesindeki müzikleri de yine idm aracılığı ile mp3 olarak indirmeniz mümkün.

Yani Youtube'dan ses dosyası, (müzik, mp3) indirmek isterseniz kullanacağınız yöntem her şekilde dirpy'dir.

Artık mp3 ve video indirmek için hangi yöntemi kullanacağınız size kaldı.

İnternetten Video İndirme Yöntemleri

Bu arada küçük bir hatırlatma: film izlemek ve müzik dinlemek için yasal yollardan şaşmayın, aksi taktirde başınız belaya girebilir. ;)

Sormak istediğiniz herşeyi yorum olarak sorabilirsiniz. Elimiz geldiğince cevaplamaya çalışacağım.

Not: Bu yazı bilgilendirenhaberler.blogspot.com için yazılmıştır ve kopyalanması kesinlikle yasaktır.

İnternetten video indir, mp4 müzik video indir, youtube mp3 kaliteli youtubdan video indir KAYDET, yutub videosu nasıl iner? İnternetten youtube videosu nasıl indirilier, youtube video indir, youtube mp3 kaydet. Youtube mp3 kaydedici, youtube videosu online indir, youtube bedava video indir, youtube ücretsiz mp3 indir. Youtubetan video indir, kesin çalışan yöntem youtube videonun bir kısmını indirme youtube kolay video kaydet, youtube video keserek indirme youtube programsız video indir, dirpy ile nasıl video indirlir? Dirpy nasıl çalışır, dirpi nedir, şarkı indir, idman youtube videosu indir, idm kurulum ve kullanımı. Dirpi nedir? İnternet download manager son sürüm ücretsiz full indir, internet download manager kurulum, idman full indir. youtube'dan kaliteli mp3 indirme mp4 müzik video indir idm video indirmek, internet download manager ile youtube'dan video indirme, idm bazı videoları indirmiyor, internet download manager indirmiyor. Dirpy download manager youtube video indir programsız youtube mp3 indir Youtube nasıl müzik indirilir. Dizi sitelerinden video indirme, youtube müzik indirme idm ile video nasıl indirilir? Mp4 nasıl indirilir? internet download manager nedir nasıl kullanılır internet download manager nasıl video indirilir idm video indirmiyor idm artık video indirmiyor. internetten birşey indirme programı internetten programsız video indirme siteleri.

Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. Yukaridaki mp3 donusturucusuyle programsiz bir sekilde mp3ler kaliteli indirilebiliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Youtube'Dan Nasıl Mp4 Video Ve Mp3 Müzik Indirilir? >>>>> Download Now

      >>>>> Download Full

      Youtube'Dan Nasıl Mp4 Video Ve Mp3 Müzik Indirilir? >>>>> Download LINK

      >>>>> Download Now

      Youtube'Dan Nasıl Mp4 Video Ve Mp3 Müzik Indirilir? >>>>> Download Full

      >>>>> Download LINK 4x

      Sil
  2. Youtube'u mp3'e dönüştürmek için harika bir araç biliyorum h2converter.com/tr/

    YanıtlaSil
  3. Youtube'u mp3'e dönüştürmek için harika bir araç biliyorum youtubeconverter.to

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Ben youtube mp3 için https://youtubeconverter.to/tr/ kullanıyorum, bu web sitesini denemek gerekir.

    YanıtlaSil
  6. Youtube'Dan Nasıl Mp4 Video Ve Mp3 Müzik Indirilir? >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Youtube'Dan Nasıl Mp4 Video Ve Mp3 Müzik Indirilir? >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Youtube'Dan Nasıl Mp4 Video Ve Mp3 Müzik Indirilir? >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK A3

    YanıtlaSil

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.