Düğün Dernek 2 Sünnet filmi fragman izle (Ahmet Kural, Murat Cemcir, 2015)

Düğün Dernek 2 Sünnet filmi, Düğün Dernek filminin devam filmi olarak çekilmiştir. Selçuk Aydemir yönetmenliğinde çekilen Düğün Dernek 2 - Sünnet filminın oyuncu kadrosunde birbirinden yetenekli isimler yer almaktadır.

>> Düğün Dernek 2 Sünnet filmi "Yumurtanın Sarısı Yere Düştü Yarısı" şarkısı yayınlandı. Klibi izlemek için tıklayın!

Serinin ilk filmi Düğün Dernek, tam 7 milyon izlenerek gişe rekoru kırmıştır. Serinin ikinci filmi olan Düğün Dernek 2 Sünnet 4 Aralık 2015'te vizyona girecektir.

düğün dernek 2 sünnet fotoğrafları, tek parça fragman izle, full hd tanıtım seyret, düğün dernek 2 sünnet tek parça teaser videosu izle.


Düğün Dernek 2: Sünnet

Yapım Yılı: 2015 - Süre: 112 dakika

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi Fragmanı | Tanıtım | Teaser





Düğün Dernek 2 Filmi (Düğün Dernek Sünnet) Özeti: İlk filmde oğlunun düğününü yapan İsmail bu kez torununun sünnet düğünü için kolları sıvarken ekip tekrar bir araya gelir ve işler iyice karışır! Eski takım bir araya geliyor, başını olmadık belalara sokuyor, sünnet düğünü şehir çapında bir hadise halini alıyor. İşler karışacak, acele düğüne aşk bile karışacak ve o sünnet illa ki yapılacak!

Türü: Komedi, Komedi filmi
Yönetmeni: Selçuk Aydemir
Müzik: Aytekin Ataş
Yapımcısı: Necati Akpınar
Oyuncular: Murat Cemcir, Ahmet Kural, Rasim Öztekin, İnan Ulaş Torun, Devrim Yakut, Barış Yıldız ve Şinasi Yurtsever.

>> Türkan Şoray'ın 34 yıl aradan sonra yönetmen koltuğuna oturduğu, Onur Ünlü'nün senaryosunu yazdığı Uzaklarda Arama filminin fragmanını izlemek ve film hakkında bilgi almak için tıklayın.

Düğün Dernek 1

Yapım Yılı : 2013 - Süre: 106 dakika

Düğün Dernek 1 filmi Fragmanı | Tanıtım | Teaser



Düğün Dernek Filmi özeti: Dört yakın arkadaşın kafa kafaya verip imece usülü bir düğün yapmaya çalışması ve bu süreçte beklenmedik durumlarla karşılaşmasını konu alıyor.

Türü: Komedi, Komedi filmi
Yönetmeni: Selçuk Aydemir
Müzik: Aytekin Ataş
Yapımcısı: Necati Akpınar
Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız

Gişe de büyük bir başarı yakalayan ve sinemaseverler tarafından çok beğenilen ´Düğün Dernek 2: Sünnet´ filminin fragmanı sinemaseverlerle buluştu. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini usta isimlerden Selçuk Aydemir yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Ahmet Kural ve Murat Cemcir başrolde rol alırken onlara Rasim Öztekin, Devrim Yakut, İnan Ulaş Torun, Şinasi Yurtsever ve Barış Yıldız gibi isimler eşlik ediyor.

Düğün Dernek filmi oyuncularından Entarisi Dım Dım Yar şarkısı


Düğün Dernek Filminden En Komik Sahneler

1- Tüpçü Fikret Kendi Silahıyla Vuruluyor

Tüpçü Fikretin Sivas Otel'de otel sahibi Sırrı Süreyya Önder  (dede) tarafından Tüple Dövüldüğü Sahne.



2 - Camide Bayram Namazı


Arama Açıklamaları: Düğün Dernek 2 fragman izle, Düğün Dernek 2 sünnet filmi tanıtımı,düğün dernek 2 uzun fragman seyret, Düğün Dernek fragmanı izlesene. Düğün Dernek filmi ne zaman yayınlanacak, Düğün Dernek 2: sünnet filmi gösterim tarihi. Düğün Dernek 2 en komik sahneler, Düğün Dernek 2 sünnet filmi sinema seansları. Düğün Dernek sünnet tek parça teaser izle. Düğün Dernek full hd tanıtım youtube videosu izlesene. Düğün Dernek:2 sünnet yutub seyret. Düğün Dernek 2 Sünnet tek part fragman izle. Düğün Dernek Sünnet vk.com HD 720p fragman izle.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.