Ece Seçkin'in Follow Me Şarkısının Klibi Yayınlandı. Tıkla, İzle!



Ece Seçkin - Follow Me Şarkı Sözleri

Senin için yaptığım onca şeyden sonra
Hiç mi görmedin beni hiç mi sormadın ona buna
Umurunda mıyım bari bir haber yolla
Ağırdan mı alalım istiyorsun bence okey uyar bana

Al seninim al yanına sımsıcak kollarına
Gitmeyeceksin gibi sanki dursun dünya
Yakını görmedim açık hadi uzakta durma durma
Geçen günlere yazık üzülürsün sonra

Follow me follow me Aşk benle burada
Şeker mi şeker tadı var dudaklarımda
Follow me follow me Aşk nerede burada
Gör bak benle olursan her şey tıkırında

>> Adele'in rekor kıran şarkısı "Hello"nun video klibini izlemek için tıklayın. Türkçe ve İngillizce şarkı sözlerini de paylaştık

Ece Seçkin'in "Follow Me" şarkısına çektiği ve merakla beklenen video klibi nihayet yayınlandı.

İlk defa Kral Pop Tv'de yayınlanan video klip, TV'de yayınlanmasının hemen ardından NetD Resmi Youtube kanalından da paylaşıldı. Merakla beklenen videoyu sitemizden izleyebilirsiniz. Tekrar ediyoruz, paylaştığımız video Ece Seçkin - Follow Me şarkısının resmi videosudur. 

Ece Seçkin'in, DGL&DMC etiketiyle yayınlanan "Aman Aman" albümünde yer alan "Follow Me" isimli şarkısı, orijinal video klibiyle youtube'da.

ece seçkin follow me, ece seçkin fotoğrafları, ece seçkin resimleriSözü ve bestesi Ayşen & Kemal Şimşekyay’a ve aranjesi Ozan Doğulu’ya ait “Follow Me” parçası “Aman Aman” maxi single çalışmasının ikinci video klibi.

Ece Seçkin ilk beş klibinde olduğu gibi “Follow Me” klibinde de Murad Küçük yönetmenliğinde, Umut Eker styling’i ile kamera karşısına geçti. Pop-art bir konsept ile çekilen klip 1 ay süren titiz bir hazırlık çalışması sonrasında ortaya çıktı.


İlgili Aramalar: Ece seçkin follow me albüm dinle, ece seçkin follov mi ücretsiz mp3 dinle, ece seçkin follow me şarkısı youtube video klibi izle. Ece seçkin foloow me single dinle, ece seçkin follow me orijinal video klip hd 720p izle.Ece Seçkin Follow Me tek mp3 dinle. Ece Seçkin indirmeden şarkı albüm dinle.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.