Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü Mustafa Denizli Oldu!

GÜNCELLEME: Ve Galatasaray'da beklenen oldu. Geçtiğimiz hafta görevine son verilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yerine Mustafa Denizli getirildi.

Bugün İstanbul'da başkan Dursun Özbek ile bir araya gelen tecrübeli teknik adamla her konuda anlaşmaya varıldı.

Anlaşma sağlanmasının ardından Mustafa Denizli ile birlikte kameraların önüne geçen Dursun Özbek, "Mustafa Denizli hocamız ile prensip anlaşmasına vardık. Önümüzdeki günlerde sözleşme şartları konusunda bir görüşme yapacağız" dedi.

>>Mustafa Denizli Kimdir? Kariyerindeki Başarıları Nelerdir?
......................

MUSTAFA DENİZLİ GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ WEBASLAN SON DAKİKA GALATASARAY HABERLERİ

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alınmasının ardından teknik direktör arayışları sürerken, ismi en fazla gündemde olan Mustafa Denizli, kulüp başkanı Dursun Özbek ile görüşme yapacağını açıkladı.

TRT Spor kanalında yorumcu olarak görev yaptığı Stadyum programında açıklamada bulunan Mustafa Denizli, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in kendisini aradığını belirterek, "bir görüşme gerçekleştireceğiz" ifadesini kullandı.


Dün kendisine bir teklif gelmediği yönünde açıklaması olduğunu hatırlatan Mustafa Denizli, "Dün sorulduğunda bir teklifin olmadığını söylemiştim, bugün sorulduğunda ise olanı aktardım. Hayırlısı neyse o olsun. Tabi ne olur ne biter bilmem mümkün değil" şeklinde konuştu.

Galatasaray'da yeni teknik direktör konusunda 1 numarada bulunan Mustafa Denizli ile her an resmi anlaşma olabilir. Kulislerde Mustafa Denizli'nin Galatasaray Başkan Dursun Özbek'ten 7 şartı olduğu konuşuluyor. Bu şartların GS tarafından yerine getirileceğine dair söz verilirse Mustafa Denizli Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olacak. İşte o koşullar: 1-Futbolda tek yetkili olurum. 2-Ekibimi kendim belirlerim. 3-Camia, taraftar ve kamuoyu desteği çok önemli. Bunu görmeliyim. 4-Sezon içi takım almak risklidir, bunun için kendi kadromu oluşturmak adına ilk transfer döneminde öncelikli 2 oyuncu isterim. (Bu ön libero ve uzun boylu santrfor). 5-Yönetim içinde fikir ayrılığı ve bana karşı çıkan varsa hiç görüşmeyelim. 6-Disiplin talimatını ben belirlerim. 7-Sözleşme süresini opsiyonlu belirleyelim. (1+1+1). Dursun Özbek şartlara sıcak. Ancak genç yöneticiler, Favre konusunda baskı yapıyorlar.

Nasuhi Sezgin, ''Mustafa Denizli hoca çok önemli bir spor adamı. Kendisiyle yaz aylarında tesadüfen tanışma fırsatım oldu. Tanışınca Galatasaray hakkında iyi bir sohbetimiz oldu. Galatasaray'ı çok yakından takip ediyordu. O dönemlerde Dursun Özbek Başkan ile konuştuklarını da biliyorum. Olur olmaz bilmiyorum ama Başkan takip ediyor'' açıklamasında bulundu.

ilgili aramalar: Galatasaray, webaslan, hamza hamzaoğlu, gs, mustafa denizli, hamza hamzaoğlu, galatasaray haberleri, gs haberleri, son dakika spor, son dakika spor haberleri, galatasaray teknik direktörü kim olacak, tugay kerimoğlu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.