Kanseri Tedavi Ettiği Öne Sürülen Mucizevi Doğal Karışım


Kanser tedavisinde kullanılan mucize bitkiler. Kanseri tedavi ettiği öne sürülen doğal karışımlar. Kanser tedavisi için alternatif tıp yöntemleri. Kanser tedavisi için sağlıklı içecekler. Evde yapılabilecek sağlıklı içecek tarifleri. Kanserli hücreleri tedavi eden pratik bitkisel karışımlar. Kanser tedavisi hakkında faydalı bilgiler.
Malzeme listesi:

1 adet pancar kökü

1 adet havuç

1 adet elma

Hazırlanışı ve Kullanılışı: 

Bu malzemeleri yıkayıp, kesip, meyve sıkacağında suyunu çıkardıktan sonra bekletmeden suyunu içebilir ve geri kalan posasını cildinize sürebilirsiniz.

Bu içeceğin iyi geldiği iddia edilen sağlık sorunları:

1) Gelişmekte olan kanser hücrelerini önlemekte.

2) Karaciğer, böbrek, pankreas hastalıklarını önlemekte ve ülser tedavisinde de kullanılabilmekte.

3) Akciğeri güçlendirir, kalp krizi ve yüksek tansiyonu önler.

4) Boğaz enfeksiyonuna iyi gelir.

5) Regl ağrısını azaltmaya yardımcı olur.

6) Saman nezlesine iyi gelir.

7) Bağışıklık sistemini güçlendirir.

8) Kas ağrısını ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

9) Bağırsak hareketlenmesine yardımcı olarak kabızı ortadan kaldırır. Detoks olarak da kullanılabildiğinden cildiniz daha sağlıklı ve parlak bir görünüme sahip olacaktır.

10) Kızarmış, yorgun veya kuru gözlere iyi gelir.

Biz bu haberi anetteinselberg sitesinden aldık.

Dediklerine göre Bay Seto isimli bir akciğer kanseri hastası Çin’de ünlü bir Herbalistin tavsiyesi üzerine bu içeceği içmeye başlalmış. 3 ay boyunca düzenli şekilde bu içeceği kullanmış ve şimdi sağlığına kavuşmuş durumdaymış.

Doğal bir karışım olduğu için paylaşmakta bir sakınca görmedik. Tabi ki bu tarz hastalıklarda tedavi için tıbbi yöntemlerde çare aranmalıdır ancak söz konusu sağlık olunca insan her çareden medet umuyor. Bu karışımı da bir deneyin isterseniz.

Tez zamanda şifa bulmanız dileğiyle. Sağlıcakla kalın.

Arama Terimleri: Kanser tedavisinde kullanılan mucize bitkiler. Kanseri tedavi ettiği öne sürülen doğal karışımlar. Kanser tedavisi için alternatif tıp yöntemleri. Kanser tedavisi için sağlıklı içecekler. Evde yapılabilecek sağlıklı içecek tarifleri. Kanserli hücreleri tedavi eden pratik bitkisel karışımlar. Kanser tedavisi hakkında faydalı bilgiler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.