Gecenin Kraliçesi dizisi Star'da başlıyor (Meryem Uzerli, Murat Yıldırım)

Gecenin Kraliçesi dizisi Fragman | Tanıtım | Teaser izle seyret (YENİ DİZİ)
(Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, StarTv, 2015-2016)



Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl dizisinden olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra uzunca bir süre kabuğuna çekilmiş ve sonunda StarTv ile yeni bir proje için anlaşmıştı. Fakat proje belirlenmemişti. Sonunda Meryem Uzerli'nin içinde yer alacağı, merakla beklenen proje seçildi. Meryem Uzerli Gecenin Kraliçesi isimli dizide rol alacak ve partneri de özellikle Ortadoğu'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Murat Yıldırım olacak. Meryem Uzerli'nin de kabuğuna çekildiği dönemde Ortadoğu ülkeleri ile çeşitli anlaşmalar yaptığı biliniyor. Dolayısıyla bu birliktelik dizinin Ortadoğu TV pazarı hedeflenerek ortaya çıktığı düşüncesini akıllara getirdi.

gecenin kraliçesi dizisi startv meryem uzerli murat yıldırım oyuncu kadrosu fotoğrafları resimleri, gecenin kraliçesi fragmanı, afiş, logo

Sonunda beklene oldu ve izleyicinin uzun süredir beklediği “Gecenin Kraliçesi”nin ilk tanıtımı StarTv ekranlarında yayınlandı ve internette de paylaşıldı.

Gecenin Kraliçesi dizisinin yayınlanan ilk tanıtımı, Güney Fransa’da, dünyanın parfüm merkezi olarak kabul edilen Grasse şehrinde çekilen sahnelerden oluşuyor.

Tanıtımdaki görüntüler Selin (Meryem Uzerli) ve Kartal’ın (Murat Yıldırım) arasında yaşanan gerçek aşkı damarlarımıza kadar hissedeceğimizin ilk sinyallerini verirken aynı akşam sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

gecenin kraliçesi dizisi startv meryem uzerli murat yıldırım oyuncu kadrosu fotoğrafları resimleri 5578144

Gecenin Kraliçesi ne zaman yayınlanacak? Gecenin kraliçesi ne zaman başlıyor?  İlk bölüm ne zaman? Hangi tarihte? Gecenin Kraliçesi hangi kanalda yayılanacak?

“Gecenin Kraliçesi” Ocak 2016’da Star Tv ekranlarında olacak.

gecenin kraliçesi dizisi startv meryem uzerli murat yıldırım oyuncu kadrosu fotoğrafları resimleri 887411

Gecenin Kraliçesi oyuncu kadrosunda kimler var? Gecenin Kraliçesi dizisi oyuncuları kimler?

Yapımını O3 Turkey’in  üstlendiği, yönetmenliğini Yağmur & Durul Taylan biraderlerin yaptığı, başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat’ın paylaştığı; “Gecenin Kraliçesi” dizisinin kadrosunda; Selim Bayraktar, Funda Eryiğit, Seda Akman, Burak Deniz ve Deniz Celiloğlu gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

gecenin kraliçesi yeni dizisi startv meryem uzerli murat yıldırım oyuncu kadrosu fotoğrafları resimleri 8756456454


Gecenin Kraliçesi dizisinin konusu nedir? Gecenin Kraliçesi dizisi hikayesi. Gecenin Kraliçesi dizisinde ne anlatılıyor?


Gecenin Kraliçesi, tüm güzelliğini bir geceye sığdıran, efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir…

“Bir gecede solacak olsam da, o aşkı yaşamak için her şeye razıyım.”

Böyle bir gecede başlar Selin (Meryem Uzerli) ve Kartal’ın (Murat Yıldırım) hikayesi...

Selin, Güney Fransa’nın Grasse şehrinde yıllardır aşkın kokusunu aramaktadır, bu sihirli uğraş Kartal’ın ona ilk gördüğü anda aşık olmasını sağlar.

Kartal ve Selin bir gecede solacak olsa da onları buluşturan aşkı yaşamaya razı gelirler. Fransa’da başlayan aşk hikayesi Karadeniz’e oradan da İstanbul’a savrulur…

gecenin kraliçesi dizisi startv meryem uzerli murat yıldırım oyuncu kadrosu fotoğrafları resimleri 4587

Arama terimleri: Gecenin Kraliçesi dizisi. Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem Sultan Meryem Uzerli'nin yeni dizisi. StarTv Gecenin Kraliçesi dizisi tanıtımı. Gecenin Kraliçesi oyuncuları. Gecenin Kraliçesi fragman. Gecenin Kraliçesi dizi fragmanı. Gecenin Kraliçesi teaser. Meryem Uzerli, Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı dizi Gecenin Kraliçesi 1. bölüm tanıtımı. Gecenin Kraliçesi dizi oyuncuları kimler? Gecenin Kraliçesi fragmanları startv izle. Star Tv Gecenin Kraliçesi dizisi youtube full hd 720p fragman seyret. Gece kraliçesi çiçeği, mayıs kraliçesi. Gecenin Kraliçesi Meryem Uzerli. Gecenin Kraliçesi dizisi fotoğrafları, resimleri.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.