İzdivaç programını trolleyen damat adayı Korcan Cinemre (Full)

  İzdivaç programını trolleyen damat adayı Korcan Cinemre
Yarışma Fritözü olarak bilinen Korcan Cinemre, FoxTv'de yayınlanan Zuhal Topal'la İzdivaç programına katıldı.

Kendini 24 yaşında, İstanbul'da yaşayan, istatistik bölümü mezunu ve özel gitar kursu veren birisi olarak tanıtan Korcan, programdaki aşırı rahat tavırlarıyla gelin adayı Selin'i ve programdaki diğer kişileri adeta delirtti.

Zuhal Topla'in "sen biraz rahat mısın" sorusuna "koltuk kadar değil" diye cevap veren Korcan, gelin adayı Selin'in "hayattan ders almadıysan hiçbir doğruyu başaramazsın zaten" çıkışına ise "belki doğru derse girmemişimdir ha" diye karşılık verdi.
Aşağıdaki videodan programda yaşananların tamamını izleyebilirsiniz.



Selin Naber ya, korcan cinemre selin naber ya, zuhal topal trolleyen damat adayı, koray cinemre, korhan cinemre, izdivaç programını trolleyen damat adayı korcan cinemre kimdir, zuhal topalla izdivaç programına katılan trol, trol damat capsleri, izdiça koray cinemre izdivaç, trol damat full bölüm izle. Korhan cinemre selin naber ya, Koray Cinemre zuhal topal izdivaç belki doğru derse girmemişimdir, zuhal topal selin naber ya, koray cinemre kimdir,

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.