Facebook Profil Resmine Star Wars Işın Kılıcı Efekti Nasıl Verilir?

Daha önce Fenerbahçe'nin Facebook ile işbirliği yaptığını ve Türkiye'den profil fotoğraflarına logo ekleme imkanı veren ilk Türk spor kulübü olduğunu duyurmuş ve nasıl yapılacağını anlatmıştık.

Kaçıranlar habere buradan bakabilirler >> Gameface ile Facebook Profil Fotoğrafına Tuttuğun Takımın Logosunu Ekle

Star Wars filminin 7.sinin izleyici karşısına çıkmak için gün saydığı ve tüm dünyada Star Wars çılgınlığının yaşandığı şu günlerde filmin hayranlarını sevindirecek bir haber de Facebook'tan geldi. Daha ziyade spor kulüpleri için kullanılan Gameface uygulaması Star Wars için de kullanılabilecek artık.

Facebook profil resmine star wars logosu ekleme, Facebook profil resmine star wars efekti eklemek, Facebook profil resmine Star Wars ışın kılıcı ekle, Star Wars ışıklı kılıç efekti. Facebook profil fotoğrafına Star Wars kılıcı nasıl eklenir? Facebook profil fotoğrafına star wars logosu eklemek, Gameface ile Facebook Profil fotoğrafına ışın kılıcı eklemek, Facebook Profil fotoğrafına Star Wars efekti vermek.

Yani Gameface uygulaması ile Facebook profil resmine Star Wars kılıcı ekleyebileceksiniz. Gameface ile profil fotoğrafına efekt eklemeyi daha önce Fenerbahçe örneğinde anlatmıştık. Yapımı çok basit. Yukarıda paylaştığımız linke tıklayarak nasıl yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Anlatmanıza gerek yok ben kendim becerebilim diyenler de aşağıdaki linke tıklayarak doğrudan uygulama sayfasına gidebilirler.

Facebook Profil Fotoğrafını Star Wars ışın kılıcı ile dekore etmek için aşağıdaki linke tıklayıp Gameface uygulama sayfasına gidin ve listeden Star Wars'ı seçin.

>> https://www.facebook.com/gameface 

Star Wars için Facebook'ta kullanılan 2 efekt var halihazırda. İkisi de ışın kılıcı efekti. Fakat birisinde ışık rengi kırmızı (sarıya da benziyor aslında), diğerinde ise mavi. Dilediğinizi seçebilirsiniz.

 Aşağıdaki gibi bir efektle karşılaşacaksınız. Normal bir profil fotoğrafı ile çok havalı duracaktır.

facebook star wars kırmızı ışın kılıcı efekti, facebook star wars ışın kılıcı efekti nasıl verilir, facebook star wars kırmızı ışın kılıcı efekti yapma, facebook profil resmine star wars oşıklı kılç eklemek

facebook star wars mavi ışın kılıcı efekti, facebook star wars mavi ışın kılıcı efekti nasıl verilir, facebook star wars mavi ışın kılıcı efekti nasıl eklenir,


Arama Açıklamaları: Facebook profil resmine star wars logosu ekleme, Facebook profil resmine star wars efekti eklemek, Facebook profil resmine Star Wars ışın kılıcı ekle, Star Wars ışıklı kılıç efekti. Facebook profil fotoğrafına Star Wars kılıcı nasıl eklenir? Facebook profil fotoğrafına star wars logosu eklemek, Gameface ile Facebook Profil fotoğrafına ışın kılıcı eklemek, Facebook Profil fotoğrafına Star Wars efekti vermek. Star Wors, Star Vors efekti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.