TRT 2015 Sınav Başvuru Sonuçları Açıklandı!

TRT, 2015 yılı Stajyer Spiker, Stajyer Muhabir, Yardımcı Prodüktör, Kamera Asistanı, Yapım ve Yayın Elemanı, Teknisyen Alım Sınavı Başvurusu 16 Kasım 2015'te son bulmuştu. Adaylar sonuçların TRT tarafından açıklanmasını beklemekteydiler. TRT tarafından yapılması beklenen açıklama 16 Aralık 2015 günü itibariyle yapılmış bulunmaktadır. 


TRT 2015 Eleman Alımı Yazılı sınavına girmeye hak kazanan adayların listeleri açıklanmıştır. Listelere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz: (Listeler PDF dosyası şeklindedir)

Kamera Asistanı Yazılı Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Aday Listesi

Stajyer Muhabir Yazılı Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Aday Listesi

Stajyer Spiker Yazılı Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Aday Listesi

Yapım ve Yayın Elemanı Yazılı Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Aday Listesi

Yardımcı Prodüktör Yazılı Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Aday Listesi

Teknisyen Yazılı Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Aday Listesi



Önemli Not: Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar için yazılı sınav tarihi ve yazılı sınava başvuru şekli trt.net.tr adresinden daha sonra ilan edilecektir.

Arama Açıklamaları: TRT eleman alımı, KPSS ile memurluk imkanı, TRT sınav başvurusu, TRT eleman lşım ilanı 2015, TRT iş başvurusu, TRT iş ilanı, TRT sınav başvuru sonuçları açıklandı mı? TRT başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? TRT sınav ilanı, TRT'de çalışmak, TRT KPSS taban puanları, TRT sınavına katılmaya kah kazanan adayların listesi, TRT kaç puan ile alım yapıyor? TRT iş imkanları, TRT'de ne iş yapabilirim? TRT sınavı ne zaman? TRT iş ilanları.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.