Beşiktaş Kasımpaşa'dan Eren Derdiyok'u Transfer Ediyor!

eren derdiyok, beşiktaş, kasımpaşa sk, transfer, futbol

Mario Gomez'in takımdan kesin olarak ayrılmasından sonra forvet hattı için oyuncu arayışlarına başlayan Beşiktaş, Kasımpaşa Spor Kulübü oyuncusu 28 yaşındaki Eren Derdiyok'u gündemine aldı.

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın Eren Derdiyok için kulübe resmi teklifini bugün gönderdiğini söyledi.

Eren Derdiyok'un 2015-2016 Sezonu İstatistikleri

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla dikkati çeken Eren Derdiyok, Spor Toto Süper Lig'de 31 maçta 13 gol, Türkiye Kupası'nda da oynadığı 1 maçta 1 gol attı. Eren, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İsviçre Milli Takımı'nın kadrosunda da yer aldı.

Kulüpler Anlaştı Sıra Oyuncuda

Siyah-beyazlılar, Eren Derdiyok için Kasımpaşa'ya resmi teklifin iletirken, golcü oyuncunun transferinde pürüz çıktı.

Kasımpaşa Kulübü, Eren Derdiyok'a Beşiktaş'tan başka teklif gelmeyince, siyah-beyazlıların bu girişimine olumlu yaklaştı. Kulüplerin ortak noktada buluşmasının ardından Beşiktaşlı yöneticiler, Erden Derdiyok'un menajeriyle temasa geçti.

Golcü transferi için harekete geçen Beşiktaş'ın Eren Derdiyok için yaptığı ilk görüşmede anlaşma çıkmadı. Siyah-beyazlılar ile Eren Derdiyok henüz anlaşma sağlayamazken, iki tarafın bu transfer için yeniden bir araya geleceği ortaya çıktı.


kaynak:
http://www.cnnturk.com/spor/futbol/besiktas-eren-derdiyoku-resmen-istedi
https://www.sporx.com/eren-derdiyok-transferinde-puruz-SXHBQ557398SXQ

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.