Bodrum Masalı 10. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

KanalD'nin Perşembe akşamları yayınlanan dizisi Bodrum Masalı'nın yayın günü değişti. Bodrum Masalı artık Pazar akşamları yayınlanacak. Sevilen dizisinin kanalında ise hiçbir değişiklik yok. Bodrum Masalı dizisi sevenleriyle yine Kanal D ekranlarında buluşacak.

20 Ekim 2016 Perşembe günü 9. bölümü yayınlanan dizisinin yeni bölümü ise yeni gününde izleyici ile buluşacak.

Bodrum Masalı dizisinin 10. bölümü 30 Ekim 2016 Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de yayınlanacak. Yeni bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bodrum Masalı'nın 10. Bölüm Fragmanı



bodrum masalı 10. bölüm ne zaman yayınlanacak, bodrum masalı yeni bölüm hangi gün yayınlanacak
Etiketler: bodrum masalı 10. bölüm ne zaman yayınlanacak, bodrum masalı yeni bölüm neden yayınlanmadı, bodrum masalı bitti mi, bodrum masalının günü mü değişti, bodrum masalının günü neden değişti, bodrum masalı 10. bölüm hangi gün yayınlanacak, bodrum masalı yeni bölüm tanıtımı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.