Afra Saraçoğlu kimdir? Kaç yaşında? Fotoğrafları, Biyografisi

Afra Saraçoğlu kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında? Sevgilisi var mı? Hangi takımı tutuyor? Hangi dizilerde, filmlerde oynadı? Merak edenler için tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası Bilgilendiren Haberler'de.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece karakteri ile büyük bir hayran kitlesine kavuşan Afra Saraçoğlu biyografisi hazırladık. Ve hayranları için instagram paylaşımlarından oluşan bir Afra Saraçoğlu fotoğraf galerisi de derledik.

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’si Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1998’de doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde okuyan Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz’in kendisini sosyal medyadan keşfetmesiyle fırsat yakaladı. Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans filminde Yeşilçay’ın kızını oynayarak oyunculuğa adım attı.

Kötü Çocuk filminde rol aldı. 20 yaşındaki oyuncunun ilk ekran deneyimi ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece Çamkıran rolü oldu. Afra Saraçoğlu ”Öpüşmem, sevişmem gibi Türkan Şoray kanunlarınız var mı?” sorusuna şu cevabı verdi: ”20 yaşındayım, asla sevişmem. Bu benim kırmızı çizgim. Ama 5-6 yıl sonra projeye göre fikrim değişebilir.” diye konuşmuştu… Ailesinin Fenerbahçe'li olması ve Fenerbahçe'de büyümüş olması nedeniyle Fenerbahçe takımını tuttuğunu belirten güzel oyuncu ayrıca bir anı defteri tuttuğunu ve gün içinde kendisini ne etkilediyse onları kaleme aldığını belirtmiştir.

Afra Saraçoğlu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisi setinde tanıştığı, dizinin yönetmen yardımcısı Eray Altay ile sevgilidir. İlişki haberlerinin ortaya çıkmasının ardından Eray Altay'ın dizideki görevine son verlmişti.

Afra Saraçoğlu'nun yeni dizisi / filmi ise belli oldu. 2018-2019 sezonu için henüz bir dizi ile anlaşmayan güzel oyuncu, Avşar Film'in yeni projesi "Aşk Bu Mu?" filminde rol alacak.


afra saraçoğlu 1, afra saraçoğlu resimleri, afra saraçoğlu fotoğrafları, afra saraçoğlu instagram resimleri

afra saraçoğlu 2

afra saraçoğlu 3

afra saraçoğlu 4

afra saraçoğlu 5

afra saraçoğlu 6

afra saraçoğlu 7

afra saraçoğlu 8

afra saraçoğlu 9

afra saraçoğlu 10

afra saraçoğlu 11

afra saraçoğlu 12

afra saraçoğlu 13, afra saraçoğlu bikinili, afra saraçoğlu tatil fotoğrafı

afra saraçoğlu 15

afra saraçoğlu 16

afra saraçoğlu 17

afra saraçoğlu 18

afra saraçoğlu 19

afra saraçoğlu 20

afra saraçoğlu 21

afra saraçoğlu 22

afra saraçoğlu 23

afra saraçoğlu 24

afra saraçoğlu 25, afra saraçoğlu dekolte, afra saraçoğlu sırt dekoltesi, afra saraçoğlu geçe kulübü, afra saraçoğlu  magazin

afra saraçoğlu 26, afra saraçoğlu sırt dekoltesi

afra saraçoğlu 27, afra saraçoğlu dekolte, afra saraçoğlu  magazin

afra saraçoğlu 28

afra saraçoğlu 29

afra saraçoğlu 30

afra saraçoğlu 31, afra saraçoğlu bikini, afra saraçoğlu tatil fotoğrafı, afra saraçoğlu tatil resimleri

afra saraçoğlu 32

afra saraçoğlu 33

afra saraçoğlu 34

afra saraçoğlu 35, afra saraçoğlu bikinili tatil fotoğrafı, afra saraçoğlu denizde

afra saraçoğlu 36, afra saraçoğlu bikinili, afra saraçoğlu iç çamaşırı çekimi

afra saraçoğlu ve nurgül yeşilçay

afra saraçoğlu 38

afra saraçoğlu 39

afra saraçoğlu 40

afra saraçoğlu 41

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. According to Stanford Medical, It is in fact the ONLY reason women in this country live 10 years longer and weigh 42 pounds lighter than we do.

    (And realistically, it has NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and absolutely EVERYTHING to about "how" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", and not "what"...

    TAP on this link to see if this quick quiz can help you discover your true weight loss possibility

    YanıtlaSil
  2. Bloğunuzdaki O'na dair içerikler sayesinde birçok şey öğreniyorum. Diğer ünlüler hakkında yazılarınızı da merakla okuyacağım. Yazıyı hazırlayan arkadaşların emeğine sağlık. Eğer başka ünlüler hakkında bilgilere ulaşmak isterseniz de kimdirkim.com bloğuma beklerim.

    YanıtlaSil

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.