Smart Spor ve Smart Spor 2 Türksat'ta Şifresiz Yayına Başladı

D-Smart platformunda yer alan televizyon kanallarından Smart Spor ve Smart Spor 2, Türksat 4A uydusu üzerinden şifresiz yayına başladı. Bundan sonra bu tv kanallarını D-Smart abonesi olmanıza gerek kalmadan, Türkast 4A uydusu üzerinde ücretsiz olarak izleyebileceksiniz. Bu televizyon kanallarının HD yayınları halen D-Smart üzerinden ücretli olarak yayınlanmaktadır. Bu iki spor kanalını bedava izleme imkanı şimdilik SD yayın için sunulmuş durumdadır.

Smart Spor ve Smart Spor 2 tv kanallarını Türksat 4A uydusu üzerinden şifresiz olarak izleyebilmeniz için aşağıdaki frekansları manuel olarak aratmanız gerekmektedir.

smart spor logo, smart spor frekans, smart spor ücretsiz izle, smart spor şifresiz izle, smart spor frekansı ne, smart spor türksat 4a bedava seyret
Frekans: 12188
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 27500
FEC: 5/6

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.