Ali Baba ve 7 Cüceler filmi Fragman izle (Cem Yılmaz, 2015)

Cem Yılmaz Ali Baba ve 7 Cüceler filmi 2015 Fragman | Tanıtım | Teaser



Cem Yılmaz'ın yazıp yöneterek başrolünde oynadığı 4. film olma özelliğini taşıyan Ali Baba ve Yedi Cüceler, Bulgaristan'da çekildi. Filmde Cem Yılmaz ve zengin oyuncu kadrosu yer alırken film aynı zamanda Rus model İrina İvkina'nın da ilk sinema filmi özelliğini taşıyor.


Yönetmen:  Cem Yılmaz
Oyuncular:  Cem Yılmaz, Irina Ivkina, Çetin Altay, Zafer Algöz, Can Yılmaz, Yosi Mizrahi
Tür : Komedi, Aksiyon
Süre: 114 dakika
Vizyon Tarihi: 13 Kasım 2015

ali baba ve 7 cüceler  oyuncu kadrosu, ali baba ve yedi cüceler  afiş, ali baba ve 7 cüceler film izle


Cem Yılmaz - Ali Baba ve 7 Cüceler filminin konusu nedir? 
(Ali Baba ve Yedi Cüceler filminin hikayesi)

Başarısız geçen iş hayatlarının yapacakları yurt dışı seyahatinde değişeceğini düşünen Şenay ve İlber, katıldıkları bahçecilik fuarında yanlış kişilerle karşılaşıp beklemedikleri bir olayın tam ortasına düşerler. Zengin olma hayalini bir başka bahara bırakan Şenay ve İlber, dünyayı tehdit eden bir güç ile karşı karşıya olduklarını kısa zamanda anlayarak, hem kendilerini hem de tüm insanlığı bu beladan kurtarmanın yollarını aramaya başlar.

v tek parça izle, ali baba ve 7 cüceler ücretsiz indir, ali baba ve 7 cüceler  filmi 2015 cem yılmaz, ali baba ve 7 cüceler  tek part hd seyret, ali baba ve 7 cüceler torrent dosyası link
Şenay Cüccaciye’nin ortakları Şenay ve İlber, bahçe cüceleri satmaktadır. Yeniliğe ve gelişmeye açık şirketleri yeteri kadar ilgi görmeyince, Sofya’da yapılacak bir fuara katılmaya karar verirler. Bu fuarda işlerini büyütecek yeni insanlarla tanışarak şirketlerini geliştirmeyi planlamaktadırlar.

Fuarda planları istedikleri gibi gitmez, yanlış zamanda yanlış yerde olmanın bedelini başlarını kısa sürede belaya sokarak öderler. Oldukça karmaşık bir ağın içine, iyilerle kötülerin savaşının tam ortasına düşmüşlerdir. Zengin işadamı Mançov’un kirli işlerini öğrenmek onlar için iyi olmayacaktır. Tehlikeli ve acımasız bir düşman kazanmayı başaran ikili, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur.

Karşılaştıkları zorlukları kendi yöntemleri ile çözmeye çalışırken en yakın yardımcıları, hızla Şenay’ın kalbini kazanan güzel Rus kızı Veronika ve eski Rus askeri Memedov olacaktır.

İnsanlığı tehdit eden kötü bir adamı adalete teslim etmek o kadar kolay değildir. Şenay ve İlber için hayat artık eskisi gibi olmayacaktır. Artık para kazanmaya çalışan birer esnaf değil, insanlığın kurtuluşu için mücadele eden birer kahraman olma yolundadırlar.

Cem Yılmaz'ın yazıp oynadığı diğer filmler

Ali Baba ve 7 Cüceler, 2015
Pek Yakında, 2014
CM101MMXI Fundamentals, 2013
Yahşi Batı, 2010
AROG, 2008
Hokkabaz, 2006
GORA, 2004

Not: Hokkabaz, AROG, Pek Yakında, Ali Baba ve 7 Cüceler filmlerinin yönetmenliğini de Cem Yılmaz yapmıştır.

>> Düğün Dernek 2 - Sünnet filminin fragmanını izlemek ve film hakkında bilgi almak için tıklayınız!

Arama Açıklamaları: Cem Yılmaz Ali Baba ve 7 Cüceler filmi 2015 youtube fragman izlesene. Cem Yılmaz Ali Baba ve Yedi Cüceler tanıtımı. Ali Baba ve Kırk Haramiler, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler. Cem Yılmaz filmi Ali Baba ve 7 Cüceler tek parça tanıtım ücretsiz izle. Cem Yılmaz 2015 Ali Baba ve Yedi Cüceler sinema filmi tek part teaser izlesene. Cem Yılmaz Ali Baba ve 7 Cüceler komedi filmi konusu nedir? Cem Yılmaz Ali Baba ve Yedi Cüceler filmi komik mi? Cem Yılmaz Ali Baba ve 7 Cüceler filmini nasıl buldunuz? Cem Yılmaz Ali Baba ve 7 Cüceler vk.com indirmeden tanıtım izle. Ali Baba ve 7 Cüceler oyuncu kadrosu, Ali Baba ve Yedi cüceler filminde kimler oynuyor? Cem Yılmaz Ali Baba ve 7 Cüceler filmi indirmeden hd 720p fragman seyret.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.