Yumurtanın Sarısı Yere Düştü Yarısı Düğün Dernek 2 Sünnet filmi şarkısı

4 Aralık 2015 tarihinde vizyon agirecek olan Düğün Dernek 2: Sünnet filminin şarkısı yayınlandı. Daha önce Düğün  Dernek 1 filmi için "Entarisi Dım Dım Yar" isimli şarkıyı seslendiren ekip bu sefer serinin ikinci filmi için "Yumurtanın Sarısı" isimli şarkıyı seslendirdi. İlk şarkı youtube'da 30 milyından fazla izlenmişti. Bu şarkı da aynı başarıyı yakalayacak gibi duruyor. Oldukça samimi bir ortamda seslendirilen Yumurtanın Sarısı Yere Düştü Yarısı şarkısı youtube videosu ile sitemizde. Düğün Dernek 2 - Sünnet filmi için seslendirilen Yumurtanın Sarısı şarkısını Ahmet Kural ve Murat Cemcir seslendiriliyor. Daha önce Ankaralı Turgut da seslendirmişti bu türküyü.




Meşelidir emdiğim dallar
Meşeli meşeli
Üç yıl oldu ben bu derde düşeli

Yumurtanın kulpu yok,
Gözlerimde uyku yok,
Sür gemici gemini,
Hiçkimseden korkum yok.

Yumurtanın sarısı,
Yere düştü yarısı,
Yarısından fayda yok,
Kaç gel gece yarısı.

Üç kederde beş ardıma bakarım,
Gözlerimden kanlı yaşlar dökerim.

Yumurtanın kulpu yok,
Gözlerimde uyku yok,
Sür gemici gemini,
Hiçkimseden korkum yok.

Yumurtanın sarısı,
Yere düştü yarısı,
Yarısından fayda yok,
Kaç gel gece yarısı.

Sen gideli ben ayrılık çekerim.
O Sebepten kapanmıyor gözlerim.

Yumurtanın kulpu yok,
Gözlerimde uyku yok,
Sür gemici gemini,
Hiçkimseden korkum yok.

Yumurtanın sarısı,
Yere düştü yarısı,
Yarısından fayda yok,
Kaç gel gece yarısı

>> Düğün Dernek 2 Sünnet filmi fragmanlarını izlemek ve film hakkında bilgi almak için tıklayın!

düğün dernek yumurtanın sarısı klip mp3 video şarkı
Arama Açıklamları: Yumurtanın sarısı yere düştü yarısı mp3 dinle, yumurtanın sarısı izle, yumurtanın sarıısı mp3 indir. Ahmet Kural Murat Cemcir Yumurtanın Sarısı klip izle. Yumurtanın Sarısı Şarkı sözleri nedir? Düğün Dernek sünnet yumurtanın sarısı hd video klip. Düğün Dernek 2 yumurtanın saısı mp3 olarak indir. Yumurtanın sarısı yere düştü yarısı şarkısı indir. Düğün Dernek 2 sünnet yumurtanın sarısı tekmp3indir. Düğün Dernek 2 sünnet filmi yumurtanın sarısı yüksek kaliteli mp4 videosu hd 720p. Düğün Dernek sünnet filmi resmi şarkısı yumurtanın sarısı ücretsiz bedava dinle. Düğün Dernek yumurtanın sarısı şarkı sözleri oku. Yumurtanın sarısı yere düştü yarısı şarkı sözleri.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. www.bilgilendiren.com
    http://www.bilgilendiren.com
    http.://www.bilgilendiren.com
    http://bilgilendiren.com

    YanıtlaSil
  2. http://gokkusagiorganizasyon.com
    http://www.gokkusagiorganizasyon.com
    www.gokkusagiorganizasyon.com/

    YanıtlaSil

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.