Facebook Profil Resmine Fenerbahçe Logosu Nasıl Eklenir?

Sizinle Facebook Gameface'i ilk Fenerbahçe ile tanışmıştım. Bildiğiniz gibi Facebook profil resmine takım logosu ekleme özelliğini Türkiye'de ilk Fenerbahçe ile hizmete sunmuştu. Biz de ilk ve tek olduğu dönemde Facebook Profil Resmine Takım Logosu Eklemek başlıklı yazımızda duyurmuştuk bunu. Fakat Facebook profil fotoğraflarına logo ekleme özelliğini Galatasaray ve Beşiktaş için de duyurunca karışıklık çıkmasın diye her takım için ayrı ayrı yazı hazırlamaya karar verdik. Bu da Fenerbahçe'li versiyon.

Real Madrid, Manchester United, Barcelona, Manchester City, Arsenal, Liverpool, Milan, İnter, Monaco, Marsilya gibi dünyayın en büyük futbol kulüpleri ve NBA başta olmak üzere çeşitli spor dallarından kulüplerin logolarını Facebook profil fotoğrafına Gameface uygulaması sayesinde ekleyebiliyorduk.Süper Lig'den ise Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş için bu özellik şuan aktif durumda.

>> Facebook Profil Resmine Star Wars Işın Kılıcı Efekti Nasıl Verilir?

Facebook profil resminize Fenerbahçe logosu ekleyemek ve takımınıza olan aşkınızı göstermek için Facebook'un Gameface uygulamasını kullanacaksınız.

Dilerseniz şimdi Facebook Profil Resmine Fenerbahçe logosu nasıl eklenir anlatalım.

İlk olarak aşağıda verdiğim şu adrese gidin:

>> https://www.facebook.com/gameface

Karşınıza kendi Facebook profil fotoğrafınız çıkacak. Profil resminizin yanındaki açılır menüden Süper Lig'i seçin ve daha sonra Fenerbahçe logosuna tıklayın. Daha sonra da "Profil Resmi Olarak Kullan"ı seçin. Hepsi bu kadar. :)

Profilinizin ne kadar süre böyle kalmasını istiyorsanız bir tarih belirlemeniz mümkün. Dilerseniz hep böyle de kalabilir.

facebook profil resmine fotoğrafına fenerbahçe logosu amblemi eklemek nasıl yapılır nereden hangi siteden yapılır
Facebook her takım için farklı bir tasarım yapmış. Galatasaray ve Beşiktaş için belirlenen tasarımlarda kulüp renkleri, amblem ve bir de yazı bulunurken Fenerbahçe için hazırlanan tasarımda yazı yok. Sarı Lacivert çubuklu forma zemini üzerinde Fenerbahçe amblemi yer alıyor. Üst kısımlar ise biraz silik, bu da hoş bir tasarım olmuş bence.

Facebook'taki BilgilendirenHaberler sayfamızın logosunu FENERBAHÇE amblemi ile dekore ettiğimde böyle bir görüntü ortaya çıktı. Fikir vermek açısından paylaşmak istedim.

Sevgili spor severler, Yazıyı beğendiyseniz eğer Sosyal medya hesaplarınızda paylaşır ve diğer Fenerbahçe taraftarlarını da bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca Facebook'un kulübünüz için yaptığı tasarımı beğenip beğenmediğinizi de yorum olarak paylaşmanızı bekliyorum. Hoşçakalın. :)

>> Facebook Profil Resmine Galatasaray Amblemi Nasıl Eklenir?

>> Facebook Profil Resmine Beşiktaş Amblemi Nasıl Eklenir?

Arama Açıklamaları: Facebook profil resmini Fenerbahçe amblemi yaomak. Facebook ile Fenerbahçe SK işbirliği, Facebook profil resmine Fenerbahçe logosu eklemek. Facebok profil resminin altına Fenerbahçe yazısı eklemek nereden yapılır? Faceboom Gameface uygulaması kullanarak profil resmini FENERBAHÇE amblemiile dekore etmek. Facebook profil resmine Fenerbahçe bayrağı eklemek. Feysbuk hesabını sarı lacivert yapmak. Facebook profil resmine fenerbahçe amblemi nasıl eklenir? Facebook hesabına fenerbahçe logosu eklemek nasıl yapılır? Facebook profile fenerbahçe ekleme.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.