DGS 2016 Ne zaman Yapılacak? Sınav Tarihi Değişti Mi?

2016 dgs dikey geçiş sınavı tarihinde değişiklik yapıldı

ÖSYM Sınav Takviminde 31.07.2016 olarak ilan edilen DGS (Dikey Geçiş Sınavı) sınav tarihi ülkemizde yaşanan darbe girişimi sonucu, güvenlik nedeniyle ÖSYM tarafından 21 Ağustos 2016 Pazar günü saat 09.30’a ertelenmiştir.

dgs sınav tarihi değişti mi, dgs 2016 yapılacak mı, dgs 2016 sınav tarihi ne zaman, dgs 2016 sınavı ne zamn yapılacak, 2016 dgs güncel güncel tarihi nedir, 31 temmuzdaki dgs sınavı ertelendi mi, 31 temmuz 2016 günkü dgs sınavı ne zamana ertelendi, dgs sınavı neden ertelendi

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.