TV8,5 (TV 8 Buçuk) Yayına Başladı! İşte Frekans Bilgileri

tv8,5 logosu, tv8 buçuk logosu, siyah zemin üzerinde beyaz logo
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8,5 (TV 8 Buçuk) TÜRKSAT 4A uydusu üzerinde yayın hayatına başladı. Spor kanalı olarak yayın yapması planlanan yeni tv kanalında 2018 Dünya Kupası Eleme Grubu maçları ve NBA maçları yayınlanacak. TV8,5 HD formatta yayın yapan bir kanal olacak.

TV 8,5 yayın akışında ilk etapta kanalda TV8'de yayınlanan bazı programların da yer alması bekleniyor. İleriki dönemlerde Acun Ilıcalı'nın bazı büyük liglerin yayın haklarını satın alarak şifresiz olarak yayınlaması da beklentiler arasında. Acun Ilıcalı'nın Arda Turan ile olan yakınlığı göz önünde bulundurulduğunda ve sık sık İspanya'ya maç seyretmeye gittiği düşünüldüğünde İspanya La Liga'nın ileriki dönemlerde TV8,5 ekranında yayınlanması yönünde bir girişimi olacağı düşünülebilir. Bekleyip göreceğiz.

TV8.5 Spor HD Türksat 4A Uydu Frekans Bilgileri

12346 H 9600 3/4

tv8,5 türksat4a uydusu frekans bilgileri, tv8,5 hd digiturk, tv8 buçuk d-smart, tv8,5 tivibu, teledünya


TV8.5'un internet sayfası: http://www.tv8bucuk.com/

TV8.5'un sosyal medya hesapları:
instagram.com/tv8bucuk
twitter.com/tv8bucuk
facebook.com/tv8bucuk

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.