Facebook Profil Resmine Beşiktaş Yazısı ve BJK Amblemi Nasıl Eklenir?

Bildiğiniz gibi Real Madrid, Manchester United, Barcelona, Manchester City, Arsenal, Liverpool, Milan, İnter, Monaco, Marsilya gibi futbol takımlarının NBA başta olmak üzere çeşitli spor dallarından kulüplerin logolarını Facebook profil fotoğrafına Gameface uygulaması sayesinde ekleyebiliyorduk. 2015 Aralık ayı başlarında bu özellik Türkiye'de ise ilk olarak Fenerbahçe ile hizmete girmişti.

>> Facebook Profil Resmine Star Wars Işın Kılıcı Efekti Nasıl Verilir?

Beşiktaş ve Galatararay spor kulüplerinin taraftarları ise sabırsızlıkla bu özelliğin takımları için de faaliyete geçmesini bekliyorlardı. Çok geçmeden sevindirici haber Facebook'tan geldi.

Artık Facebook profil resminize Beşiktaş logosu ekleyebileceksiniz. Aynı şekilde Facebook profil footğrafınıza Fenerbahçe ve Galatasaray logosu eklemek de mümkün.

Dilerseniz şimdi Facebook Profil Resmine BJK logosu nasıl eklenir anlatalım.

İlk olarak aşağıda verdiğim şu adrese gidin:

>> https://www.facebook.com/gameface

Burada kendi Facebook profil fotoğrafınızı göreceksiniz. Onun yanındaki açılır menüden Süper Lig'i seçin ve daha sonra Beşiktaş logosuna tıklayın. Daha sonra da "Profil Resmi Olarak Kullan"ı seçin. Hepsi bu kadar. :)

Profilinizin ne kadar süre böyle kalmasını istiyorsanız bir tarih belirlemeniz mümkün. Dilerseniz hep böyle de kalabilir.


Facebook'un Beşiktaş için hazırladığı tasarımda düz siyah bir zemin, üstte ise ince bir çizgi halinde kırmızı ve beyaz renkler yer alıyor. Siyah zeminin üstinde, sağ tarafta, beyaz renkler ve büyük harflerle BEŞİKTAŞ yazısı yer alırken sol tarafta ise BJK 1903 amblemine yer verilmiş. Sade ve hoş bir tasarım olmuş bence.

Facebook'taki BilgilendirenHaberler sayfamızın logosunu BEŞİKTAŞ yazısı ile dekore ettiğimde böyle bir görüntü ortaya çıktı. Fikir vermek açısından paylaşmak istedim.

Sevgili spor severler, Yazıyı beğendiyseniz eğer Sosyal medya hesaplarınızda paylaşır ve diğer Beşiktaş taraftarlarını da bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca Facebook'un kulübünüz için yaptığı tasarımı beğenip beğenmediğinizi de yorum olarak paylaşmanızı bekliyorum. Hoşçakalın. :)

>> Facebook Profil Resmine Fenerbahçe Amblemi Nasıl Eklenir?

>> Facebook Profil Resmine Galatasaray Amblemi Nasıl Eklenir?

Arama Açıklamaları: Facebook ile Beşiktaş işbirliği, Facebook profil resmine Beşiktaş logosu eklemek. Facebook profil resminin altına Beşiktaş yazısı eklemek nereden yapılır? Facebook profil resmine Beşiktaş bayrağı eklemek. Facebook hesabını siyah beyaz yapmak. Facebook profil resmine bjk amblemi nasıl eklenir? Facebook hesabına beşiktaş logosu eklemek nasıl yapılır? Facebook Gameface uygulaması kullanarak profil remini BEŞİKTAŞ logosu ile dekore etmek. Facebook profile beşiktaş ekleme.

Yorum Gönder

20 Yorumlar

  1. Yabanci takimlar var turk yok yardim edin

    YanıtlaSil
  2. Yabanci takimlar var turk yok yardim edin

    YanıtlaSil
  3. İlk açtığını yere süper lig sec sonra aşağıda istediğin takımı sec

    YanıtlaSil
  4. Super ligde yok yabanci ligler var dostum

    YanıtlaSil
  5. Link verirmisin sen yaptiysan vide oyle deniyim bu arada pardon dostum yazdm ismini okumadan

    YanıtlaSil
  6. Link verirmisin sen yaptiysan vide oyle deniyim bu arada pardon dostum yazdm ismini okumadan

    YanıtlaSil
  7. Super ligde yok yabanci ligler var dostum

    YanıtlaSil
  8. Gördüğün gibi fotoğraf paylaşılmış. Süper lig var. Listenin en altına bak.

    YanıtlaSil
  9. Yine bulamazsanız şöyle birşey daha tavsiye edebilirim: Eğer arkadaş listenizdeki kişilerden birisi bu uygulamayı kullandıysa onun profiline gidin. zaman tünelinde fotoğrafı bulun. fotoğrafın hemen altında bu uygulamayı siz de deneyin gibisinden bir buton olur. ona tıkladığınızda doğrudan süper lig takımlarının olduğu zayfaya yönlendirir.

    YanıtlaSil
  10. Yanıtlar
    1. yok maaalesef. yakın zamanda da olacağını pek sanmıyorum. belki ilerde :)

      Sil
  11. Yanıtlar
    1. siz de mi sayfayı bulamadınız yoksa "şuan yapılamıyor, daha sonra tekrar deneyin" gibisinden bir mesaj mı aldınız? eğer ikincisiyse sistem bazen öyle bir hata veriyor. biraz bekleyip daha sonra denediğinizde düzeliyor gerçekten de.

      Sil
  12. Profil resmini süsleyerek, tuttuğun spor takımına desteğini göster. Bu özelliği yavaş yavaş kullanıma sunuyoruz ve yakında sen de kullanabileceksin. Yazısı çıktı ne yapcam

    YanıtlaSil

  13. Günümüzde sohbet odaları dendiğinde, bazı siteler yer alırken, Sohbet kelimesinde insanlara arkadaşlık, dostluğu pekiştirmek için yola çıkmış olan sohbet.one sizler için günden güne geliştirmeler yapmaktadır.Wifi adı verilen kablosuz ağlar ve operatörlerin mobil internet seçenekleri sonrasında bu tip sorunlar aşılarak mobil chat hizmeti sağlanmaya başlandı. Bizlerde Sohbet sitemizi Mobil uyumlu hale getirdik. Kullanıcılarımız Sohbet ederken, rahat ve kullanışı basite indirgedik ki, kullananlar rahat rahat arkadaşlarıyla sohbet edebilsinler.Ancak zamanla insanlarımız alıştı ve internet gerçeğini kabullenmeye başladı, ve sohbet edilen arkadaşlık siteleri, arkadaşlık portalları kurulmakta. facebook Sohbet ortamıda bulunan sitemizde gabile sohbet
    kanallarımız mevcuttur. Sohbet.One olarak arkadaşlık, ve dostluk adına açılan bu web sitesinde, siz değerli kullanıcılarımıza en güzel sohbetler dilerken, iyi vakit geçirmenizi diliyoruz.

    YanıtlaSil

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.