Gameface ile Facebook Profil Fotoğrafına Tuttuğun Takımın Logosunu Ekle

Facebook Gameface özelliğini Ekim ayında kullanıma sunmuştu. Facebook, bu özellik sayesinde ABD ve Avrupa’daki spor takımlarının logolarını profil fotoğraflarına eklenmesini sağlıyordu. Paris’teki terör saldırıların ardından dünya genelinde kullanılmaya başlanan Facebook Gameface özelliği, Fenerbahçe ile birlikte ülkemizde de kullanılmaya başlandı. Facebook şimdilik sadece Fenerbahçe için bu özelliği sunuyoru. Çok yakında diğer takımlar için de kullanıma sunacaktır.

MÜJDE!!! ARTIK GALATASARAY ve BEŞİKTAŞ KULÜPLERİ İÇİN DE TAKIM LOGOSU EKLENEBİLİYOR. BU TATKIMLARIN TARAFTARLARI DA AŞAĞIDAKİ YAZIDA BAHSEDİLEN YÖNTEMİ UYGULAYIP KENDİ LOGOLARINI SEÇEBİLİRLER. 

facebook gameface fenerbahçe nasıl yapılır, nasıl kullanılır


Bu özelliği kullandığınızda profil resminiz yukarıdaki gibi olacak. Facebook Profil fotoğrafınıza biraz uygun bir görsel seçerseniz yukarıdaki gibi güzel bir sonuç elde edebilirsiniz. Aşağıdaki görselde bizim facebook bilgilendirenhaberler sayfamıza ait denemeyi görüyorsunuz. Kendi profilinizde nasıl duracağını merak ediyorsanız bu iki görseli baz alabilirsiniz.

YENİ!! Facebook Profil Resmine Türk Bayrağı Nasıl Eklenir?


Dilerseniz Facebook Gameface ile profil resminize nasıl takım logosu ekleyebileceğinizi açıklamaya başlayalım. Özelliğin kullanımı oldukça basit.

Öncelikle şu adrese gidiyorsunuz (aşağıdaki linke tıkla):

>> https://www.facebook.com/gameface

Sonra yan taraftaki sekmeden Süper Lig kısmına tıklayarak takım seçiyorsunuz. Dediğimiz gibi şimdilik sadece Fenerbahçe var. (Galatasaray ve Beşiktaş da dahil edildi)

Fotoğrafın alt kısımdaki bölümünden boyutunu ayarladıktan sonra sağ alt taraftaki ‘Şundan sonra eski profil resmine dön’ bölümünün yanında yer alan kısımdan bu fotoğrafın hangi süreyle profilinizde kalacağını belirliyorsunuz. 1 saat, 1 gün, 1 hafta ya da tamamen bu şekilde kalmasını sağladıktan sonra alt kısımdaki "‘Profil Resmi Olarak Kullan’a tıklıyorsunuz ve işlemi sonlandırıyorsunuz.

>> Gameface ile Facebook Profil Resmine Fenerbahçe Logosu Eklemek

facebook gameface fenerbahçe, facebook profil resmine fenerbahçe logosu ekleme

>> Gameface ile Facebook Profil Resmine BJK Logosu ve Beşiktaş Yazısı Eklemek

facebook gameface profil fotoğrafına resmine beşiktaş bjk takım kulüp logosu eklemek nasıl eklenir?

>> Gameface ile Facebook Profil Resmine Galatasaray Logosu Eklemek

facebook gameface profil fotoğrafına resmine galatasaray gs takım kulüp logosu eklemek nasıl eklenir?

Dilerseniz Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Milan, İnter, Monaco, Marsilya gibi futbol takımlarının ve başta NBA olmak üzere çeşitli spor dallarından kulüplerin logolarını ekleyebilirsiniz.

Facebook Profil Fotoğrafınıza Star Wars Işın Kılıcı Efekti Verin! 

>> Fenerbahçe, Yandex'ten ne kadar pazar kazanıyor? Öğrenmek için tıkla.

Arama açıklamaları: Facebook profile takım logosu eklemek. Facebook tuttuğun takımı ekleme. Facebook profile takım arması eklemek. Fotoğrafa takım logosu eklemek. Facebook profil resmine fenerbahçe logosu ekleme. Facebook profil fotoğrafına takım logosu eklemek. Faceboom profil fotoğrafını beşiktaş siyah beyaz yapmak. Tuttuğun takımın logosunu Feysbuk profilinde göster. Facebook profil fotoğrafını sarı lacivert, sarı kırımızı, siyah beyaz yapmak. Facebook profil fotoğrafına bjk logosu eklemek, Gameface nedir? Facebook gameface özelliği nasıl kullanılır? Facebook gameface Galatasaray ve Beşiktaş için ne zaman aktif olacak? Facebook profil resmini galatasaray logosu sarı kırmızı yapmak. Facebook Fenerbahçe logosu yapma, Facebook profile takım logosu amblemi ekleme. Galataray Facebook prifil resmi yapma, Facebook profiline Galatasaray logosu ekleme. Facebook profil resmi beşiktaş logosu yapma. Facebook profil resmine beşiktaş yazısı eklemek, bjk amblemi eklemek.

Yorum Gönder

19 Yorumlar

  1. neden trabzonspor yok acaba

    YanıtlaSil
  2. Eskişehirspor'u ekleyin nasıl rate alıyor görün..

    YanıtlaSil
  3. Bu uygulama Türkiye'de çok tuttu. Her yerde görüyorum neredeyse. O yüzden yakın zamanda yeni takımlar da eklenebilir diye düşünüyorum. Özellikle Trabzonspor ve Bursaspor mutlaka eklenecektir. Diğer Andolu kulüpleri için yakın zamanda biraz düşük ihtimal gibi duruyor. Çünkü yurt dışındaki diğer liglerde de az sayıda takım için var bu uygulama. Popülaritesi arttıkça genişleyecektir. Daha çok yeni çünkü.

    YanıtlaSil
  4. sıçarım böyle işe Neden TRABZONSPOR YOKK!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  5. trabzonu eklemiyor amına soktuğumun istanbul köpekleri

    YanıtlaSil
  6. trabzonu eklemiyor amına soktuğumun istanbul köpekleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. OROSPU ÇOCUKLARI KARDEŞ NE BEKLİYOSUN Kİ ...

      Sil
  7. Neden trabzon yoookkkkk

    YanıtlaSil
  8. Neden trabzon yoookkkkk

    YanıtlaSil
  9. erguna62 senin gibi şereften yoksun bi insanın harcı değil zaten TRABZONSPORu tutmak yorma o beyinsiz beynini ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra abla kusura bakma ama,gameface'e trabzonu koymamaları yanlış tabiki fakat söz konusu şeref ve terbiyeyse trabzonu seçeneklerden ele bence.o salih dursun denen adam trabzonda olduğu sürece ben trabzona karşıyım...

      Sil
  10. Dünyanın en kendini bi bok, en sütten çıkmış akkaşık, en iyi taraftarı sananlar barbarlığını heryerde gösteriyor

    YanıtlaSil
  11. chúc ngày mới tốt lành hãy vào tai app store vn or tai appstorevn or tải app store vn miễn phí

    YanıtlaSil
  12. Trabzon hala aynı yerinde sayıyor

    YanıtlaSil

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.